Vaikka yritänkin kovasti taistella vastaan tavarahamsterin ominaisuuttani (olen aika ylpeä kuinka hyvin olen tässä suhteessa onnistunut noin yleisesti ottaen), en yksinkertaisesti pysty vastustamaan värikkäitä retropeltijuttuja. Pääasiassa himoni kohdistuu tarjottimiin (!?) ja purkkeihin. Purkeille on ihan ilmiselvä käyttötarkoitus jauhojen ja muiden leivontapussukoiden säilytyspaikkana, mutta tarjottimien suhteen liikutaan jo nykyään vähän vaarallisilla vesillä. Siis siinä mielessä, että luulisi 5 isoa riittävän. Mutta sitten löydin nettikirppikseltä kaksi pientä, ja se oli menoa. Samalla tuli todettua että näille kahdelle on käyttöä monta kertaa päivässä, kun kannan olohuoneeseen kahvit tai aamiaiseni. En edes tajunnut miten paljon vähemmän tarvitsee juosta keittiön ja olohuoneen väliä nyt kun käsillä on kaksi pientä tarjotinta!

Sininen polkadot-tarjotin ja punainen ompputarjotin ovat molemmat peltiä, ja niihin mahtuu täydellisen sopivasti kahvit kahdelle tai aamiainen yhdelle. Miksi en ole hoksannut näinkin yksinkertaista asiaa aikaisemmin!

Kommentit (6)

Katar
2/6 | 

Aivan ihanat tarjottimet. Kelpais tännekkin. Omistan vasta yhden pyöreän peltitarjottimen (punainen ja valkoiset pallot) joka toimii lähinnä koristeena. Tuommoisia käytännöllisempiäkin on ehdottomasti saatava.

3/6 | 

Joo ja kahvikuppi pysyy sohvalla suht hyvin pystyssä tarjottimen päällä, jos on oikein laiskalla tuulella! Paitsi, jos on kovin liukas tarjotin. Sit peppupyyhe kupin alla pitää sen hyvin paikoillaan! ;)

Nim. Kaikki irti vauvan päiväTORKUISTA

LeenaM
5/6 | 

Ihanat tarjottimet! Tiesithän et kesällä tarviit korin et saat kaikki kahvihommat kuletettua pihalle helposti :)

Hanna
6/6 | 

Ihanat tarjottimet! En näköjään voi tulla lukemaan tätä blogia ollenkaan, tavarahimotus iskee ja pahasti...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012