KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Nivea

Omenapuiden kukinta on takuuvarma merkki lähestyvästä kesästä. Kesä tarkoittaa ihanaa aurinkoa ja huolettomia tunteja ulkosalla. Kuulostaako hyvältä? Niin minustakin. Mutta ihonhoidollisesti nyt on alkamassa se aika vuodesta, jolloin hipiä kaipaa hieman extra-apua.

Jaksan aina muistuttaa siitä, että aurinko on yksi ihon pahimmista vihollisista. Aurinko vanhentaa ihoa, aiheuttaa pigmenttimuutoksia ja altistaa ihosyövälle. Tätä ei varmasti monikaan halua näin kesän kynnyksellä ajatella, mutta niin se vain on. Kun iho altistuu ultraviolettisäteilylle, solutuhot alkavat välittömästi.

Onneksi ihoa voi kuitenkin auttaa. Hyvissä kauneudenhoitotuotteissa on aina suojakerroin. Nivea toi huhtikuussa markkinoille suosittuun Q10-ihonhoitosarjaansa uuden päivävoiteen, jossa SK on nostettu kolmeenkymmeneen. Kuulostaa täydelliseltä. Tällaisena herkkäihoisena suojakerroin on minulle must. Olen vaaleaakin vaaleampi, joten saan olla extra-varovainen auringon kanssa.

Kevyt ja raikas Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle päivävoide toimii hyvin meikin alla, se imeytyy nopeasti eikä iho jää tahmaisen tuntuiseksi. Q10 päivävoide suojaa ihoa auringolta joka päivä: työmatkalla, terassilounaalla ja kahvikupillisen aikana pihakeinussa. Näinä hetkinä tuskin tulee mieleen levittää kasvoille varsinaisia aurinkosuojavoiteita, ne muistetaan ottaa mukaan yleensä vain biitsille vaikka altistumme UV-säteilylle joka päivä.

Kun suojakerroin 30 on upotettuna päivävoiteeseen, sitä tulee myös käytettyä. Käytän kasvovoidetta joka aamu, ja tämän tuotteen myötä siinä on tärkeä UV-suoja mukana. Kosteutus ja suojaus samassa paketissa. Tuotteessa on nimensä mukaisesti mukana myös koentsyymiä (Q10, ubikinoni), jota löytyy luontaisestikin jokaisesta solustamme. Iän myötä koentsyymin määrä kehossamme vähenee ja ihon alamäki alkaa, joten apuja kaivataan. Q10 parantaa ihon kuntoa ja sitä voi nauttia myös ravintolisänä. Älä kuitenkaan hae lusikkaa :D

Lisäpisteitä Nivean Q10 päivävoide saa miellyttävän miedosta tuoksusta, olen herkkänenäinen ja todella kranttu tuoksujen suhteen. Tämä voide läpäisi tuoksutestin.

Haluatko testata tietosi ihonhoidosta ja osallistua Nivean tuotepaketin arvontaan? Klikkaa Me Naisten sivulle, vastaa ja voita

Upeaa kesää ja nauttikaa aurinkoisista päivistä turvallisesti :)

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Moi! Itse olen lentokentiltä löytänyt peräti SK 50 Estée Lauderin kasvovoiteesta. Suomen kaupoissa on vain SK 30, joten jemmailen tätä reissuilla.

T. Hupeli

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010