Kengät - Vagabond / takki - Object / neule - Gina Tricot / shortsit - Object / laukku - PiecesKoska en ole ollut koko talvena flunssassa, ajattelin hankkia sen käyttämällä kevättakkia liian aikaisin. Esimerkiksi tänään, kun aurinko houkutteli ulos ilman toppatakkia, vihdoinkin. Olen semisti kitkeränä siitä, että tähän samaan aikaan viime vuonna hölisin jo katujen lakaisusta ja pölynuhasta, mutta ehei, nyt saan odottaa silmieni hillitöntä turpoamista vielä ties miten kauan. Allergia on kyllä hieno asia, näyttää spugelta ilman että menee euroakaan kaljaan.

Pari päivää olis vielä lomaa jäljellä, kauheeta miten tämä aika kuluu niin nopeaan! Tuntuu että vasta kirjoitin loman alkamisesta. Että kesälomaa odotellessa sitten :D

Kommentit (6)

1/6 | 

Tuun keskiviikkona käymään Suomessa, ja tuntuu että ehkä ekaa kertaa elämässäni odotan Suomen säätilaa. Usein nimittäin näen suomalaisia bloggaajia paljon pienimissä vaatteissa, kuin millä itse uskaltaisin lähetä ulos täällä Lontoossa.

Täällä on ollut hirvittän ankara "kevät", nytkin on koko ajan niin hyytävä tuuli, että tuo shortsit ja sukkikset -yhdistelmä (jota kaipaan kovasti) olis mulle ainakin liian kylmä.

Huoh!

http://2-roads-diverged.blogspot.co.uk/

2/6 | 

Onnekas ilmeisesti olet, eli et ihan niin herkkä allergioille. Itse olen aivastellut ja rähminyt jo kolme viikkoa, koko ajan pahenee. Huomaa että leppä kukkii jo länsinaapurissa ^^'

Kivat kengät btw =D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012