Olkaa hyvät, ja muistuttakaa minua otsikon lupauksesta, jos alan joskus vielä haaveilla paljettivaatteiden ompelusta. Tämän vihreän topin ompelussa ei katkennut kuin kaksi neulaa, mutta se oli silti oiva muistutus siitä, että helpompiakin kankaita on olemassa. Se on ihan sama miten varovasti yrittää ommella, tai ratkoa enimpiä paljetteja edes veks. Silti onnistun pilkkomaan neulan poikineen.

Toppi on toteutettu oman Suuri Käsityö -lehden mallistoni kaavalla. Olen tähän mennessä huristanut kaavan avulla jo kukallisen, hapsullisen, vaaleanpunaisen ja mustan topin. Samalla kangasvarastoni on huvennut mukavasti, sillä hulmuhelmainen A-mallinen toppi syntyy yllättävän pienestäkin kangaspalasta. Juuri sellaisista kuin tämä paljettikangas, jolle en aiemmin keksinyt käyttöä. 

Inspiraatio toppiin tuli ilmiselvästi Irlannin reissusta :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat