Lapsena ihailin laulukirjani kuvituksista ihan ylivoimaisesti eniten Täti Monikaa. Täti oli kuvattuna kirjaan yllään muhkea hame, mummolaukku, korkkarit, hattu ja hatussa oli tietenkin sulka. Persoonallinen täti on yksi tyyli-idoleistani, olen samaistunut häneen useasti. Olen ehkä viime vuosina aavistuksen selkiyttänyt vaatekaappiani, mutta vieläkin mukaan mahtuu näitä Täti Monika -päiviä. Kas näin heiluu kassi, ja kassi heiluu näin...

Se ei ole ihan sattumaa, että olen alkanut viime aikoina muistelemaan Täti Monikaa, sillä meidän 2-vuotias on lastenlauluihin keskittyvä jukeboxi, joka ei ole koskaan hiljaa. Tyttö hoilaa aamusta iltaan ja välillä puoli unessa yölläkin (!) kaikkia mahdollisia lauluja Hämä-hämä-häkistä Hepokattiin maantiellä. Jalavei jalavei.

Jos hän ei muista jotain osaa laulusta, hän keksii siihen lennosta ihan omat sanat, joissa seikkailee esimerkiksi hän itse tai joku lempileluista. Alan olla jo vähän kateellinen Annin mielikuvituksesta, sillä hänen juomamukissaankin ui kiltti hai, joka jahtaa pikkukaloja (Katso äiti, siellä se on!!!). Niin että ihan hyvin juomamukissa voi elää pieni hai. 

Kommentit (1)

LottaLH
1/1 | 

Nyt on pakko udella mistä tuo ihana hame on! Tosi näyttävä, mutta hempeä :) Tuommoinen omasta kaapista puuttuukin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010