En olisi koskaan uskonut, että pitkät liehuketakit saisivat minut näin pahasti koukkuun. Olen aina ollut enemmän lyhyt nahkarotsi -tyyppiä. Tottakai klassikkotrenssit ovat olleet mieleeni, mutta pitkät, nilkkapituiset takit eivät niinkään. En tiedä muistaako kukaan, että minulla oli vuonna 2009 pitkä kapea Cheap Mondayn beige trenssi... se taisi näkyä täällä blogissa kerran ja sitten myin sen kirppiksellä. En ollut vielä valmis pitkille takeille, vaikka ne jo silloin olivat kiinnostavia. Nyt taidan olla tarpeeksi täti-iässä, että tämäkin takkimalli on lopulta sulautunut tyyliini. Joskus tarvitsen vähän aikaa, että totun.Discohousut - American Apparel / trenssi - Gina Tricot / hattu - KN Collection / kaulahuivi&laukku - Stockmann / maiharit - MangoKyllä huomaa, että talvi alkaa olla ihan nurkan takana, kun alan sonnustautua taas päästä varpaisiin mustaan. Tää ilmiö toistuu joka vuosi. Nyt kuitenkin ajattelin, että pehmennetään lookkia vähän harmaalla ja beigellä, asusteilla saa paljon aikaan.

Nämä kuvat on otettu ihan Marusekin nurkalla, käytiin ensimmäistä kertaa Annin kanssa sushia maistamassa. Suksee ei ollut mikään mielettömän suuri :D naurattaa vieläkin kun mietin likan ilmettä avokadomakia maistaessa. Mutta pääasia että maistaa, en minäkään ollut kovin vakuuttunut kun ensimmäistä kertaa pääsin sushin äärelle.

Kommentit (3)

arjainen
1/3 | 

Mulla tulee siluetista mieleen ihan 20-luku. Ihana! Itse kun on lyhyt ja paksu, niin en oo oikein vielä lämmennyt näin pitkille takeille. Viime talvena ostettu villakangastakki on polvet peittävä, mutta se onkin mallia a-linjainen mekko.

arjainen
2/3 | 

Henkkamaukalta! Tekoturkiskaulus ja kaikkea, tosi 40's fiilis siis. Ihan ei tyllit mahdu alle, mutta hameet muuten.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011