Pidän tauluista. Kaikenlaisista kauniista kuvista, maalauksista, grafiikoista ja oikeastaan mistä vain seinälle kehyksissä ripustettavista. Tauluja ei voi olla liikaa. Suomalaisen Polkka Jamin printit ovat yksi supersuosikeistani, niissä on juuri oikea määrä väriä ja leikkiä. Keittiön seinälle olen kehystänyt Polkka Jamin Tsai & Cafe -malliston Samovaarin kultakehyksiin, se sopii Vallilan Kullanmuru -tapettiin mahtavasti. Polkka Jamin kartonkijulisteissa seikkailevat kissat, pönttöuunit, vanhat hellat ja kahvikuppikokoelmat, eli kaikki ne asiat jotka olennaisesti meidän taloomme kuuluvat. Nyt kun vihdoin ehdin keskittymään pieniin yksityiskohtiin muuttosiivouksen sijaan, laitoin tilaukseen vielä kaksi muuta saman malliston A3 kokoista julistetta, Samovaarille seuraa ja keittiön ilmeikkyys vähän vielä pidemmälle. Palataan asiaan kun kuvat saapuvat. More is more, aina ja ikuisesti.


 

Ps. Eteisessä odottaisi seuraavaksi vanha pinnatuoli, hiontapaperia ja pieni maalipurkki eli pikku välipalaprojekti kesäpäivään.

Kommentit (3)

Talvikettu
1/3 | 

Polka jamin printit on kyllä aivan ihania, minulla on vain yksi postikortti ja se oli pakko kehystää. Mutta pakko noita isompiakin on saada :)

2/3 | 

Superduperihana tuo tapetti! Samoin oon ihaillut tuota taulua jo aiemminkin. Ihan hengästyttää <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011