Olen vuosien varrella kokeillut kymmeniä kirkkaanpunaisia huulipunia. Oma sävyni on ehdottomasti hieman sinertävään taittava kirkkaanpunainen, vaikka oranssitkin ovat tiettyjen vaatteiden kanssa paikallaan. Minulle käy onneksi niin lämpimät kuin kylmät sävyt, joten sävyn valinta ei ole niin justiinsa. 

Puhdas kirkkaanpunainen edustaa minulle kuitenkin aavistuksen viileää punaista. Ja nyt sen löysin. NYX on aivan lyömätön huulipunien suhteen, sävyvalikoima on valtava ja pigmenttiä riittää. Tämä runsaspigmenttinen kirkkaanpunainen on the perfect red lipstick - NYX Matte Lipstick / Bloody Mary MLS18.

Kädelle pyyhkäisty vain aavistus väriä, että tuo kevyt sinertävyys näkyy:

Huulille levitettynä puna on todellakin kirkkaanpunainen.

Joten jos on ollut hakusessa viileä kirkkaanpunainen, tässä se on.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Tuntuu että näillä kesähelteillä blogeissakin postaustahti hidastuu. Ihanaa että Nelliinalta tulee silti postausta lapsesta ja muista töistä ja kaikesta huolimatta. Kiitos!

M
2/4 | 

Itse luotan Urban Decayn puniin. Sävyjä on tarjolla yhtä runsaasti mitä Macin valikoimissa ja jo pelkästään kirkkaanpunaisia sävyjä on useampia. Uskallan myöskin väittää, että UD:n punat on pigmenttirikkaimpia mitä markkinoilla tällä hetkellä on ja pysyvyys on myöskin aivan mieletön. Itsellä kun lähestulkoon kaikki punat lähtee hetkessä kulumaan ja kuoriutumaan huulilta vaikka mitä tekisi (Mukaan lukien Macin klassinen Ruby Woo.), mutta UD on ja pysyy.

-A-
3/4 | 

Minkälainen on mielestäsi tämän kestävyys? Minulla on Diorin Rouge 999 huulipuna joka on minulle se täydellinen punainen ja pysyvyys on superhyvä! Hinta tosin sen mukainen että kovin montaa eri sävyä ei viitsi hankkia ;) Kiitos kaikista meikkivinkeistä, olen monta uutta luottotuotetta löytänyt! Meikin pohjustuksesta kaipailisin myös kokemuksia, varsinkin tälle naaman sulattavalle kuumudelle sopivia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat