Hiusväriostoksilla ajauduin vahingossa kohti meikkihyllyä ihmettelemään, onko kevät tuonut uusia kauniita sävyjä mukanaan. Ja olihan se, ihanan neutraalin nuden. Edellinen täydellinen nudeni oli peräisin Maybellinen kausiväreistä, eli loppuessaan se oli loppu myös kaupasta. Minä inhoan kausivärejä! Löydän niistä aina ne täydellisimmät värit ja kun kausi on ohi, heippa täydellisyydelle.


lumene natural code nude

lumene natural code nude

Nudevärien kanssa on aina se ongelma, että ne ovat liian jotain. Liian punertavia, liian oransseja, liian pinkkejä. Tämä Lumene Natural Coden huulipuna numero 3 Nude beige oli täysin neutraali, ihanan pehmoista huulilla ja hintakin erittäin jees, reilu 7 euroa. Toivottavasti se ei ole kausiväri ;)

Kommentit (14)

krista
2/14 | 

itse olen käyttänyt kyseistä huulipunaa noin puolivuotta (ellen jo kauemminkin...) ja on tosi kivan väristä :) on myös eka huulipunani koskaan ja sopivan itselleni sopivan neutraali. tykkään vaaleudesta ja luonnollisuudesta, hyvästi meikkivoidehuulet! :p

Lillyann
4/14 | 

Löysin itelleni täydellisen nudehuulipunan vähän aikaa sitten. Se on Make Up Storen Happy ja en varmaan koskaan tule luopumaan siitä :D Kannattaa vilkaista se, ollaan nimittäin suunnilleen saman värisiä (valkoisia :D)

rairai
8/14 | 

Hei, laitapa joku päivä ihmeessä kuvaa siitä, mille kyseinen puna näyttää huulilla! En nimittäin uskalla kokeilla kauppojen testereitä :O

el
9/14 | 

Miten pohjustat huulet? Omistan tuon saman punan (ensimmäinen ja ainoa koskaan ostamani puna, en vaan osaa.. :D), mutta huulten oma sävy jää aina näkymään rumasti läpi.

10/14 | 

Itsekin omistan tuon Nude Beigen, enkä oo tähän asti törmänny parempaan sävyyn! Tuo vaan tuntuu kuluvan huulilta hurjan nopeasti.

Reetta
11/14 | 

Multa tippui tuo tiskialtaaseen johonkin tiskiveteen ja se tietty hörppäs vettä sisällensä.. niin ei enää houkuta käyttää. :D Mutta aion joskus vielä ostaa uuden, kun taas nudehuulet tuntuu ajankohtaisilta itselle. :)

Mariluu
13/14 | 

Voi miten mä oon tuon missannut. Niin kauan jo etsinyt täydellistä nudea, joten täytyypä kokeilla tuo.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012