Kiitos lukijavinkin (taas kerran <3), meillä on nyt kuusi kappaletta rungoltaan täsmälleen samanlaista medaljonkituolia. Kaksi ensimmäistä löysin aikoinaan kirppikseltä, kaksi seuraavaa puolestaan löysi appiukkoni ja viimeiset kaksi lukija vinkkasi Facebook-kirppikseltä viereisestä kaupungista.

Kuvassa vasemmalla oma löytöni, keskellä uusin tuoli ja oikealla appiukkoni bongaus. Seuravaaksi vuorossa on verhoilutalkoot ja verhoilukankaan päättäminen. Tuolien kankaat ovat kaikki kauniita, mutta eivät pätkääkään yhteensopivia. Tiedän että tuota vasemman tuolin keltaista raitakangasta on saatavilla, mutta harmi kyllä se on näistä vähiten suosikkini. Jos valitsisin sen, pitäisi verhoilla vain 4 tuolia. Noita kahta muuta kangasta tuskin löydän, eli se tarkoittaisi kaikkien kuuden tuolin verhoilua sitten... eipä siinä, jotain touhuttavaa talven pimeinä iltoina. Harmi kyllä tuo mintunvihreä kangas olisi ihan täydellinen, mutta alkuperästä ei ole tietoa.


Meidän kissalla on jonkun sortin pakkomielle muhia uusissa kalusteissa aina niin kauan, että ne alkavat tuoksua meiltä. Tai ainakin luulisin näin, koska hetken päästä sitä ei kiinnosta kyseinen huonekalu enää pätkääkään, mutta aluksi se kiehnää kuin karhu hunajapurkin ympärillä. Yritin tässä kuvata uusinta tuoliparia, mutta siitä mitään tullut kun eräs karvahanuri tunki koko ajan mukaan :D


Seuraavaksi sitten suuremman pöydän metsästys, siinäpä kiva homma kun en tiedä yhtään millaisen haluan. Mutta ehkä se oikea sitten lopulta tulee vastaan, harvoin sitä varta vasten etsimällä löytää muuta kuin väliaikaisratkaisuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

1/14 | 

Nöpö haluaa vain näkyvyyttä, se on ihan että "picture me like one of your french girls" :)

Mä luulen, et se haluaa lähinnä niihin huonekaluihin oman hajunsa. Ja sitten kun se niissä on, ei niitä enää tarvitse merkata.

Kirahvi
2/14 | 

Ehdotus: Säilytä nyo mintunvihreät ja osta muihin joku mintunvihreisiin sopiva kangas. Miksi kaikissa pitäisi olla sama kangas jos ne kuitenkin sopivat yhteen? Etkä joudu verhoilemaan kuin neljä tuolia. Mustakin toi mintunvihreä on todella kaunis ja olisi sääli pistää sitä piiloon.

Marion
3/14 | 

Oi, ovatpa ne kauniit!

Itse tämänhetkisessä mielentilassani jättäisin tuolit verhoilematta, ne olisivat mainot eri kankaillakin. :)
Sinänsä hassua, kun yleensä haluaisin kaikki jetsulleen linjassa samalla tavalla... :D

S
4/14 | 

Hei, miten ois jos et verhoilisi ollenkaan uudelleen? Vai ovatko vanhat verhoilut huonokuntoisia? Tiedän, eiväthän nuo sovi yhteen sitten millään, mutta eriparisuus lisäisi minusta sitä huvikumpumaisuutta :) Niin ihania nuo kaikki, etenkin tuo sinunkin lempparisi mintunvihreä <3

Heidi Kangas
5/14 | 

Olen niin onnellinen puolestasi, hyvää kannattaa odottaa. Mitäs uusimmat tuolit maksoi?

Äni
6/14 | 

Entä jos etsisit tuohon mintunvihreään passaavaa kangasta (yhden tai kaksi) jolla verhoilisit loput neljä tuolia (tai 2+2)? Säilyisi tuo hauska eriparisuus (joka passaisu mainiosti teidän suloiseen huvikumpuun) mutta sointuvammin ja saisit säilyttää tuon ihanuusmintunvihreän.

sannin
7/14 | 

Musta noi on jotenkin todella luonteikkaat tolleen erivärisenä, itse varmaan säilyttäisin alkuperäset verhoilut :D

8/14 | 

Mä tekisin myös niin, että etsisin kahta erilaista tuohon mintunvihreään passaavaa kangasta ja verhoilisin niillä muut. Niin että jokaista olisi kaksi paria. Olisi jotenkin hauskan erilaista ja mielenkiintoista :).

S
9/14 | 

Itse kollasin Eurokankaan kotisivuilla kesällä. Ihan samaa kuosia ei ehkä löydy, mutta lähelle jos 2x2x2 kiinostaa. Esimerkiksi Oopperassa verhoilukangas oli kiva. Tai omaan kotiin päätynyt Aruba. Kauniita nuo ovat noinkin.

Johki
12/14 | 

Itsekin ilman muuta jättäisin tuolit tuollaisiksi, musta olisi kerrassaan ihastuttavaa, että ois monta erilaista kuosia! Tosin ymmärrän kyllä, jos Niina haluaa saman kankaan kaikkiin, kun talossa on jo muutenkin just sitä "huvikumpumaisuutta" erittäin paljon, ettei olis liian radikaalia. :D Mutta itseäni tuo ei juurikaan haittaisi. ;)

Muuten kyllä komppaan muita siinä, että jos kankaista haluaa equaalit, niin säilyttääpi juuri nuo mintunvihreät ja sit ettii jotan läheltä liippaavaa minttua muihin tuoleihin. :---)

Lilli
13/14 | 

Näin ainakin täällä Helsingin Euronkankaassa melko samanlaista mintuvihreää verhoilukangasta. Taisi tosin olla väriltään vaan kirkkaampaa kuin tuo mitä tuoleissa nyt on.

14/14 | 

Minustakin on jotenkin hauskaa että tuolien verhoilut ovat erilaisia. Vaikka ne eivät toisaalta sovikaan yhteen niin silti kuitenkin eräällä tapaa sopivat. Ne ovat vähän kuin karkkeja. Jos minulta olisi kysytty tätä asiaa 10 vuotta sitten niin olisin vastannut että ehdottomasti pitää olla kaikissa sama kangas, mutta nyt silmääni miellyttää tietty epävireisyys ja eriparisuus. Hyvä idea on myös etsiä mintunvihreään kankaaseen sopivaa jotakin muuta kangasta ja verhoilla vain neljä tuolia. Ihanat tuolit kaikenkaikkiaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla