Mainitsin muistaakseni jo aikaisemmin että minulla oli Lontooseen lähtiessä missio. Missio löytää täydellinen villakangastakki. Lista kriteereistä oli pitkä ja melko ehdoton, olin valmis joustamaan ainoastaan takin väristä jos on ihan pakko. En ollut sentään niin harhainen, että olisin kuvitellut löytäväni syvän tummanvihreää takkia. Olisi kannattanut olla, sillä sen löysin!

Tässä takkini vaatimukset: pituus vähintään polveen asti, siisti&ryhdikäs, takki ei tarvitse seurakseen kaulahuivia vaan kaulus nousee ylös, väri on joko tummanvihreä tai tummansininen (tummanharmaakin käy jos kahta edellistä ei ole tarjolla ja malli on muuten täydellinen), kaunis leikkaus ja istuva malli. On ihan uskomattoman vaikeaa löytää takkia joka on leikattu istuvaksi eli myötäilee kevyesti vartalon linjoja. Nykyajan takit ovat enimmäkseen väljiä ja suoria. Yhtä hankalaa on löytää ryhdikäs mekkohelmainen takki joka ei ole lolitamainen, mutta ei mennä sinne tänään.

Kiersin valehtelematta jokaisen Lontoon keskustan liikkeen päättäväisellä takinetsimismeiningillä ja juuri kun olin ihan kypsänä luovuttamaan, kävelin alas Marks&Spencerin lastenosastolta ja rullaportaiden juuressa odotti The Takki.Takissa on irrotettava tummanvihreä tekokarvakaulus. Kauluksen alla takin pystykaulus napitetaan ylös saakka eli sen malli on sama myös ilman karvakaulusta. Syy miksi halusin takkini olevan tätä mallia on se, että se on selkeä. Kaulahuiveilla voi halutessaan asustaa, mutta ei ole pakko jos haluaa sliipatumman lookin.Takkiin kuuluu myös kapea musta vyö. En osannut sellaista edes toivoa, mutta nyt tiedän senkin olevan perfecto. Voi vitsi, että olen iloinen tästä löydöstä! Vihdoinkin kauniin tummanvihreä kapea takki, joka on niin ryhdikäs, että sen avulla voi naamioitua siistiksi vaikka alla olisi mikä tahansa trikooreuhu.

En tiedä minkä väriseltä takki näyttää teidän ruuduillanne, mutta se tosiaan on syvä tummanvihreä jos se ei jostain syystä näytä oikealta.

Kommentit (8)

Henna
1/8 | 

Täydellinen! Tänään viimeksi tuskastelin sen kanssa, että vaikka mekon helma on ihan siveellisen mittainen, niin nykyisen mittaisen villakangastakkini kanssa helma tuntuu väkisin kuroutuvan korviin. Täytyisi itsekin hankkia tuollainen polviin saakka oleva takki, niin ei tarvitsisi kaupungilla kulkiessa miettiä kauhisteleeko joku lyhyitä helmojani.

Laura
2/8 | 

No nyt on upea takki! Oli pakko mennä heti M&S:n sivuille kurkkimaan olisko tuota vielä jäljellä...

4/8 | 

Onpa kaunis takki! Mustalta se tosiaan näyttää, en olisi arvannut että on vihreä. Voi, ehkä ensi vuonna voi etsiä takkeja itsekin, nyt se on ihan turhaa kun mikään ei mahdu...

sini
6/8 | 

Tuota samaa takkia on/oli myynnissä myös Helsingin Marks&Spencerillä, oli pakko ostaa sillä se on yksi kauneimpia takkeja mitä olen ikinä nähnyt!

7/8 | 

Aivan sulle tehty :) Itsekin oon alkanu tuskastella kauniin talvitakin puutetta, kun omat valmistujaiset on perjantaina ja kaverin häät tammikuussa. Ei oikein tylsällä, mustalla, karvareunushuppuisella toppatakillakaan viittis juhliin mennä, mutta juuri sen täydellisen takin löytäminen on niin mahdotonta. Villakangastakeissa ei edes yleensä oo tarpeeks toppausta pakkaskeleille, enkä halua enää yhtään välikelin takkia :D

MariaK
8/8 | 

Tuskailin täällä kommenttiboksissa edellisen takkipostauksesi yhteydessä mekkotakin metsästyksen vaikeutta. Oma onneni löytyi lopulta Zalandosta, merkki Mint & Berry. Koot ovat suht isoja, olen kahden koon välissä, pienempi meni tästä merkistä.

Hihoissa tosin ei ollut tarpeeksi pituutta tällaiselle pitkäkätiselle naiselle, joten ompelija sai fiksata ne. Pieni vaiva siitä, että nyt minulla on täydellinen mekkotakki!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010