Sellaisen tyttöillan, kun ainoa henkilö paikalla olen minä itse. Saan heittäytyä sohvalle vilttiin kääriytyneenä ja nauttia yksinolosta, ja tietoisuudesta että huomenna on ihan oikea vapaapäivä. Minun ei tarvitse tehdä yhtään mitään muuta, kuin käydä sushilounaalla (hirrrrvee velvollisuus kyllä :D).

Omaan tyttöiltaan kuuluu:

1. Macaronit 2. Moscatel ja 3. Gossip Girl.
 
 
 

Täydellistä. Bonsoir!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (33)

Ihna
3/33 | 

Onko nuo Pirkan pakastemacaronseja (vai -macaroneja)? Joskus sitä pakettia kaupassa käsissäni pyörittelin ja pohdin, että mahtavatko ihan kelvollisia olla. Ilmeisesti ovat?

kaisla

tampereen osta-myy-vaihda palstalla facebookissa on myynnissä minna parikan tildat :D jos vain olisi itsellä nyt enemmän rahaa niin aivan varmasti ostaisin itselleni joululahjaksi <3

10/33 | 

Toivottavasti et oo ite tehny noita macaroneja tai kuolen kateuteen =D. Nimimerkillä teimpä kolme pellillistä macaroneja ja - jälleen kerran - siinä kasassa on YKSI sievä, oikeaoppinen macaron. Mahdoton leivos...

14/33 | 

Ymmärrän et oot, mut suosittelen silti. Mulle oli mieletön makuelämys Marusekin jälkeen kun ekan kerran menin Watamiin, tuntu et sushi maistuu joltain.

Ja 9,30€ all-you-can eat buffetista on aika jees kans (lounasaikaan arkena).

No, ketään nimeämättä voi kai sanoa, että aikamoista myrskyä vesilaseissa nuo kommenttiboksit välillä on. Siellä pientä blogia pitäviä bloggareita syytetään kuuluisten bloggareitten hyväksikäyttämisestä kaikin mahdollisin tavoin, lähtien kommenttiboksissa mainostamisesta. Tähän on menty... Muistan kun vuonna 2008 kaikki oli blogimaailmassa vielä paljon kiltimpää.

Pauliina
19/33 | 

Annapa Moscatel-viinisi täydelliset tiedot, niin menen ostamaan pullon Alkosta. :)

ansku
20/33 | 

Voi että, GG on ihan parasta! Minä tosin oon niin koukussa, että katson joka tiistai-aamu sen netistä, ennenkun riennän menoilleni. :D
Ja jes macarons! En halua lähteä itse leipomaan niitä, etten pety siihen kun eivät onnistu, mutta hyvä tietää että niitä on pakasteena. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013