Olen käyttänyt pitkiä hameita teini-iästä lähtien. 90-luvulla pitkät helmat tarkoittivat yleensä juhlia, arjessa kuljettiin farkuilla. Minä olen kuitenkin sitä mieltä, että pitkät helmat ja ylelliset materiaalit kannattaa ehdottomasti ottaa arkikäyttöön, että niistä saa nauttia enemmän. Kauniit mekot saavat minun kaapissani odottaa juhlia maailman tappiin asti, koska varsinainen juhliminen on nykyään varsin vähäistä. 

Siksi pitkät helmat myös arkeen. Toinen tätä puoltava syy on kylmä. Tuli todettua viime viikolla että pureva viima ei mene kovin helposti maximekon ja sukkisten läpi, vaan yhdistelmällä tarkenee nollakeleilläkin erittäin hyvin. Puhumattakaan siitä, jos laittaa alle thermosukkikset. 

Maximekko H&M Studio, läppärilaukku myös H&M, militaryjakku Mango, nilkkurit Ecco.

Ps. hiusten näissä kuvissa vaaleanpunertava sävy on suoravärisuihketta, joka lähtee pesussa pois. 

Kommentit (12)

mmagic
2/12 | 

Ihana asu, nämä lähiaikojen syksyasusi ovat olleet todella hienoja ja inspiroivia. Haluaisin kovasti myös käyttää pitkiä helmoja (tai helmoja yleensä), mutta kynnys tuntuu liian suurelta näin housuihmiselle :/ Joku kerta vielä!

Iida S.
4/12 | 

Mun ihan all time favourite talvikeleille, on semipaksusta villasekoitteesta (yli 80% villaa) tekemäni pitkä hame. Kerrostamalla hameita ja leggareita sillä pärjää kovimmillakin paukkupakkasilla :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011