Meillä on ollut jo pitkään to do -listalla kesäinen paviljonki, eli istuma-alue nurmikolle, pihan paraatipaikalle. Tähän asti kyseisessä kohdassa on ollut vanha huonokuntoinen hiekkalaatikko, joka sai tässä samalla lähtöpassit. Anni sai uuden hiekkiksen toiseen paikkaan. Vanhan hiekkalaatikon tilalle, kauniin omenapuun alle pystytettiin musta metallipaviljonki jonka ostin Clas Ohlsonilta jo viime kesänä. projekti hieman venyi, mutta parempi myöhään ja niin edelleen. 

Hiekkalaatikon vanha hiekka ja sen pohjat toimivat hyvin pohjana terassilaudoille eli lautalaatoille. Pidän puusta paljaiden varpaiden alla enemmän kuin kivestä, se on tunnelmaltaan lämpöisempi. Voi tosin olla että joskus haluaisin tuohon kohtaan pyöreän vintagehenkisen ladonnan, mutta pitää vähän katsella ja kuunnella ensin. Lähinnä että tuleeko viereen kunnon terassia joskus tulevaisuudessa vai ei. Jos tulee, sitten kivet ovat ok. 

Tältä alue näytti ennen: 

Kahden illan tuunauksen jälkeen tilanne näyttää tältä: 

Valkoinen metallinen sohva löytyi Hong Kongista, tuolit ja pöytä ovat perintökalusto. 

Aion istuttaa kärhöjä kiipeämään paviljongin jalkoja pitkin ylös, niin että jossain vaiheessa musta kehikko saa vielä enemmän vihreää ympärilleen.

Pieni kesäpaikkamme on tuottanut niin paljon iloa jo muutaman päivän aikana, että en voi kun ihmetellä miksi ihmeessä en tarttunut hommaan aikaisemmin! 

Kommentit (4)

strilla
1/4 | 

Hahaa! Kätevää, kun joku toinen miettii valmiiksi nämä hommat, niin ei itse tarvitse. ;)

Tuli meinaan itelle tässä vasta visio jostakin koukeroisesta ja metallisesta ja ruusuisesta oman pihamme yhteen sopukkaan... Niillä laatoilla tosin juuri nyt pesii iso polttopuupino, mutta eiköhän se tule poltettua ensi talven aikana.

Vierailija
2/4 | 

Mulla oli tuollainen samanlainen kalusto mutta se ei enää mahtunut meille parvekkeelle niin myin sen, suru puserossa. Mutta ostajan sain ainakin iloiseksi kun hän sanoi että hän on monta vuotta haaveillut tälläisestä pöydästä ja tuoleista, hänen lempisukulaisellaan oli sellaiset ollut ja hänelle jäänyt hyvin muistoja ko. pöydän ääressä istuessaan :)

Vierailija
3/4 | 

terve :) mitä lentoyhtiöitä yleensä käytät? eism. kun kävit san fransiscossa? :) ja kauanko yleensä olet reissussa kun on kaukana oleva kohde? tv. aloittelija matkustuksessa

Anna from Herwood

Kauas matkatessa kannattaa pitää mielessä se, että aikaerosta toipuminen voi olla aika karmeaa puuhaa - unirytmiä pystyy kääntämään noin tunnin per vuorokausi! Että ihan jo senkin takia kannattaa kaukomatkoille varata aikaa (:

Lentoyhtiövinkki: ÄLÄ lennä China Southern Airlinesilla. Hyh.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu