Bloggarilta toivotaan monia asioita, mm. voisitko muuttaa asentosi, vaatteesi, kenkäsi, postaustyylisi, hymysi, tukkasi ja niin edelleen. Näiden älyttömyyksien joukosta löytyy kuitenkin välillä oikeasti hyviäkin ideoita, ja ajattelin antaa mahdollisuuden kivoille  toiveille.

Minulta on toivottu nyt ihan  lähiaikoina:

- laukun sisältöä vol 2 (en kehtaa aaargh :D)

- että kirjoittelisin aina vaatetiedot kuvien alle

- kampausohjeita kiharoihin ja Prinsessa Leia -nutturaan

- kysy mitä vaan -postausta

- lempihiustuotteita / hiustenhoitoni ylipäänsä

- videopostauksia (+vanhojen videoiden korjaamista näkyville)

- muuta, mitä?

Kuvituksena asua pitsileggareilla, joita on toivottu myös, inspiraation lähteiksi. Ilmeisesti pitsileggarit aiheuttavat päänvaivaa suunnalla jos toisella. Eli tässä yksi oma versioni eiliseltä. Leggarien kavereina yksinkertainen tuubihame+valkoinen paita + perusnilkkurit + yksi väriläiskä = minä tykkään.


x4-510x780-custom

x4-510x780-custom

Onko jotain, mitä haluaisit ehdottomasti postauksen sisällöksi ja menee hermo, kun en koskaan älyä aiheesta kirjoittaa? Nyt on aika kertoa siitä :)

Kommentit (61)

1/61 | 

En oo varma onks tää asia johon oot jo todennu et ei oo eikä tuu, mutta kuvia teiän kodista =) Satunnaisten kuvailujen perusteella se kuulostaa potentiaalisen kivalta.

Ja pakko todeta vielä yksi turha nostalgiafakta.. aijjeee, meiän entinen parveke kuvassa! Oon tuijottanut tota autopaikkojen seinää kerran jos toisenkin :D

perjantaityttö
7/61 | 

minäkin haluaisin kovasti ohjeet kikkaroihin ja leia-nutturaan. olen tosi onneton kihartamaan hiuksia ja uudet kampaukset olisivat tervetulleita repertuaariin!

ja oi voi kun saisit nuo vanhat videot korjattua, olisi mahtia katsoa pitkästä aikaa. ja uudet videotkin kelpaisivat. :)

hihii, kolmatta vuotta tässä lueskellaan blogiasi, ja tämä jos mikä on hyvää kamaa, hihii.

SALLY-Zhhhhz
8/61 | 

Videota! Ja ohjeita kiharoihin, kun en oikein osaa itte tehdä.. KIITOS MAHTAVASTA BLOGISTA!

Heilai
9/61 | 

Taustalukija joka ei koskaan älyä kommentoida mitään, kommentoi nyt; Tampere-postaus olis huippu! Siellä silloin tällöin aikaa viettävänä olisi kiva saada paikasta jotain irti, mitä kannattaisi nähdä, missä käydä ja sen sellaista. =)

Char
10/61 | 

Mä kuvittelin että pitsileggarit ei voi näyttää hyvältä kenenkään päällä, mutta olin väärässä :)

märzu
11/61 | 

Mä lukisin erittäin mielelläni hius- ja meikkipostausta! (: Etenkin kiinnostaa sun kauniit kiharat ja ihanat kampaukset jota täällä välillä aina näkee.

Neela
12/61 | 

Joku sellainen postaus, missä kerrot kuinka olet saanut hyvän itsetunnon ja miten itsetuntoa voisi parantaa? Miten voisi olla välittämättä toisten mielipiteistä ja tehdä asiat oman pään mukaan? Kuinka ei aina vertailisi itseään mainosten ja ohjelmien photoshopattuihin "täydellisiin" naisiin?

Mua vaivaa erittäin huono itsetunto ja olisi aivan mahtavaa kuulla vinkkejä tuollaiselta kauniilta ja ainakin päällepäin hyvällä itsetunnolla varustetulta naiselta kuin sinä :)

Terhikki
13/61 | 

Olis mahtavaa jos tekisit joskus täyden 50-luku-lookin.Sullahan on Vivien of Holloway-mekkokin.Vaiko useampi? Nöpö-postaukset ilahduttaa aina.

14/61 | 

Päivä Nelliinan kanssa taikka sitten omia arkipäivän iloja, eli mistä nautiskelet mielelläsi tai mikä saa sinut rentoutumaan :)

K.
15/61 | 

Tukka- ja meikkivinkit! Ja ne kestopigmentoidut kulmakarvat kiinnostaa edelleen. Lähinnä onko väri pysynyt jne. Tai oikeestaan kaikki kauneudenhoitoon littyvät jutut kiinnostaa.

natalia
16/61 | 

Ei minulla muuta valittamista ole paitsi, että kirjoittelisit vaatetiedot kuviin, vaikka niillä ei tekisi mitään. Vaikka vaate olisi 5 v. vanhaa h&m:mää silti vaatteen alkuperä voi olla kiinnostava. :)

17/61 | 

Päivä bloggaajan kanssa-postaukset ovat yleensä aina mielenkiintoisia, ja ylipäänsä pienet, arkiset välähdykset mukavaa kahvihetkiluettavaa :) Muistelisin sun joskus maininneen ettet ole kauhean innostunut sisustaja, mutta siitä huolimatta koti/sisustus-postaus olisi kiva, mikäli et koe sitä liian henkilökohtaisena postauksen aiheena?

näiden asioiden kanssa painisk...
18/61 | 

Vaatekaapin organisointi. Paljonko vaatteesi ja kenkäsi vievät tilaa? Onko sinulla oma vaatehuone, kaappeja, vai kokonainen huone vaatteille? Miten löydät etsimäsi vaatteet tai asukokonaisuuden? Viekö vaatekaapin järjestely paljon aikaa? Varastoitko kausivaatteet? Miten ja minne? Osaatko luopua, heittää pois vanhaa? Jne.

21/61 | 

Musta ois kiva, että nekin jotka eivät tunne sua henk.koht. saisivat vähän laajemman vinkkelin sun kulutustottumuksiin. Kun täällähän se ilmenee lähinnä osteluna, eli mitkä ovat vaatenarkkiksen keinot "pelastaa maailma". Mihin esimerkiksi ympäristöasioihin kiinnität huomiota ja kuinka. Tollanen postaus olis siksikin kiva, että varsinkin nuoremmat lukijat ymmärtäisivät ettei suosittu muotibloggarikaan ajattele pelkästään miltä näyttää, vaan päivään pitää sisältyä muutakin aivotoimintaa kuin päivän kuvan photoshoppaus.

Sulla on idoliasemassa aivan mahtava tilaisuus välillä vaikuttaa muuhunkin kuin mikä laukku Ginasta myydään loppuun, just do it :)

22/61 | 

Ihana asu, rakastan tota laukkua!

Mitään valittamista blogistas ei löydy, vaatetiedot olisivat kivat kuvien alla :)

24/61 | 

Oi että toi laukku on ihana !:)
Olen käsittänyt, että tykkäät kierrellä kirpputoreilla, joten jos tekisit johonkin postaukseen yhteenvedon eri kirppareista (/parhaista kirppareista), missä pyöriskelet ?:)

Tiltu
25/61 | 

Tuo kenkäpostaus tosiaan kiinnostais!

Ja kaikkien kenkien esittely samassa, hehh.

Siinä taitais kyllä mennä sulla ikä ja terveys, sen verran niitä taitaa olla!:))

jenni
28/61 | 

Kyllä mä sanoisin että jos yhteen postaukseen saisi ängettyä kaikki sun ihanat mekot, niin voi jestas :)

Sara
29/61 | 

Haluaisin ehdotoomasti nähdä vaatehuoneesi/miten säilytät kenkäsi ja vaatteesi. Ja kurkistus sisustukseen olisi myös mieleinen!
Kiitos ihanasta blogista ja siitä, että jaksat tehdä postauksia niin ahkerasti. Mie oon niin koukussa :)

Memma
30/61 | 

Heei! Sun blogi on mukavan persoonallinen. Älä otaa liikaa vaikutteita lukijoista, jooko? :))) <- noi on kaksoisleukoja

Maija
32/61 | 

sen kihartamisen vois toteuttaa videona :)
ja vaikka jos osaat monella tapaa
esim. muotoiluraudalla ja lämpörullilla erikseen
myös ja nuttura olisi kiva videolla :)

MM
34/61 | 

Tuo laukku on aivan käsittämättömän hieno! Se näyttää just siltä, että sen kun nostaa pöydälle ja avaa, niin sisältä voi paljastua ihan mitä tahansa. Heh, mäkin varmaan kallistun tuon "paljon puhutun" vaatehuoneen puolelle :D eli postaus siitä.

Sanna
35/61 | 

Asu TOIMII ja iskee kovaa ! Yksinkertaista, mutta tyylikästä. Ja tuo laukku, AH! Ei varmaan tarvitse edes erikseen sanoa. kuolaus... :)

Pippuri
36/61 | 

Hahaaa!

Minäkin katoin siinä kupari-hame postauksessa, että tulee ihan Leia mieleen tukastasi! En näköjään oo ollut ainut!

puna-ahvena
39/61 | 

Sä oot sanonut tän jo niin monta kertaa, mutta ei tällainen reikäpää mitään muista. Jaksaisitko vielä kerran vastata: mistä tuo ihana laukku on? Kiitos ja kumarrus unohtelevaiselta lukijalta.. :)

Chatte
43/61 | 

Kosmetiikkapostauksia! Tuntien kosmetiikkaan liittyvän taustasi, ja mm. sen, että meikkaat ystäviäsi heidän häihinsä, olisi kiva tietää sun lempikosmetiikkatuotteista ja meikkausrutiineista yms! :)

SSSsss
45/61 | 

Silkasta uteliaisuudesta oisin kiinnostunut, miten organisoit vaate- ja kenkäkokoelmasi, joka vaikuttaisi olevan "aika" mittava. :) Jos sulla on joku järisyttävä järjestelmä, siitä ois kiva saada vinkkejä tuohon omaankin kauhistukseen...

Ansku
46/61 | 

Kenkäfriikkinä tottakai kiinnostaisi kenkien esittely ym aiheeseen liittyvä. Mutta kiinnostais myös jos esittelisit lemppari hatut/myssyt!! Olisi aika ajankohtainen aihekin, kun viilenee ilmat...! Ja mikä olis se sun ihan ykkös päähine? (en tarkoita pantoja tms tukkakoruja)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
49/61 | 

äärimmäisen hyvä idea. Tämän blogin aihe on sikäli vähän huono, että tavallaan täällä on näkyvillä se minun elämäni "rappiollisin" puoli, vaikka muussa elämässä olen suorastaan äärimmäisyyksiin vihreiden tekojen puolesta :) Vaikka toisaalta olen ajatellut, että en ole tilivelvollinen elämästäni blogin ulkopuolella, mutta ehkä ajattelutapa on tosiaan täysin väärä ja pitäisi katsoa tuota potentiaalisena esikuvana olemista hieman laajemmin.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

BULI
50/61 | 

Kiitos asukuvasta, olen itsekin pähkäillyt, mihin yhdistäisin ihanat pitsileggarini. Ongelmaa leggarit kuitenkin tuottavat pussittamalla polven kohdalta ja lötköttämällä muutenkin. :O Mikä avuksi? En omista saumuria. :/

mira
51/61 | 

heiii toivottavasti luet vielä tänkin, haluisin että näyttäisit sun vanhoja koulukuvia yläasteelta ja lukiosta ! ois kiva nähä miten oot muuttunu niiltä ajoilta:)

aava
52/61 | 

tämä olisi kyllä mielenkiintoinen aihe minunkin puolestani. henkilökohtasesti en tykkää siitä, että kuvien alla aina luetellaa mistä mikäkin vaate ja laukku on. kivempi jos ne esimerkiksi vilahtavat tekstissä jne..mutta minusta sinun tapasi tällä hetkellä on mukavermpi. :)

emery
53/61 | 

sen verran niitä vaatetietoja, että kertoisit mistä toi hame on?:) oon metsästäny tuollaista täydellisen yksinkertaista mustaa hametta, mä kun en osaa olla pelkässä pitkässä paidassa ja leggareissa.

airplane
55/61 | 

Voisit tehdä näin joulun alla postauksen siitä mitä haluat joululahjaksi, ja joululahjojen osto vinkkejä miehelle, vanhemmille ja kavereille:DD Vois olla kiva:)

56/61 | 

Mullakin tulee ekana toiveena mieleen se, et ois kiva nähdä vaatetiedot listattuna. :) Ja "Minne kantsii mennä Tampereella" -vinkit olisivat myös enemmän kuin hyvin tervetulleita Turku-ihmiselle.

keijju
57/61 | 

Nuo kaikki!:) ja voisitko päivittää sun profiilikuvan? :) alkaisi olla jo "asiallinen aika" laittaa uudempi kuva... hiusvärikin päivittynyt tässä välissä

hellobarbie
59/61 | 

no tässä tulee (:

jos et kerran kehtaa tehdä tollasta laukkusisältöä, teeppä esim. 10 lempiasiaa sun vaatekaapissa.

Hanna
60/61 | 

JOOOOO!!! Kirpparikierros olis mahtava! Jos vaik kierrätyskeskuskessa ja sit jos löytyis tuunattavaa niin ohjeita siihen ?? Laukun sisältöä pliiiis ?

almadude
61/61 | 

voisitko tehdä ohjeen miten teit ton punasen mekon (yläkuvas) ??? ku haluisin joku ton mallisen rippimekon, pliiiiiis :)))

Elli
62/61 | 

Hellobarbien idea on hyvä, mäkin haluaisin nähdä sun lempivaatteita. Sulla on niin ihania vaatteita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu