Joulun välipäivien kyläreissulla en voinut vastustaa kiusausta pukea jotain punaista. Melkoinen yllätys minun kohdallani juu. En tiedä miksi edes vaivaudun höpisemään jotain joulusta ja punaisesta, koska siinä mielessä joulu on joka päivä jos pukeutumistani on katsominen. Punainen, punainen, oi punainen, siinäpä se meikän lempparityyli sitten onkin.


Rakas kissani, haluaisin huomauttaa että ei ole kohteliasti tulla huitomaan sormia silloin kun yritän pitää naamani peruslukemilla valokuvaa varten.


Parikan Frida-nilkkurit ovat niin mahtavat lestiltään että voisin kävellä näillä vaikka Kiinaan.


Nelliinan vaatehuone pähkinänkuoressa: tässä olis nämä punaiset kengät/mekko/huulipuna.

Kommentit (4)

Sanjana
1/4 | 

Oi! Jos mulle kävis vaalea tukka niin ottasin heti vaikka vaan sen takia että se käy niiin hyvin punaisen kanssa! Vaaleat hiukset + punainen mekko = rakkautta <3

Sariska
3/4 | 

Vähän offtopic, mutta halusin vaan tulla sanomaan että olet kyllä paras bloggari ikinä! :) Siun juttuihin ei ikinä tylsisty ja blogisi on mukavan positiivinen! Anni-vauvajututkin kiinnostaa, vaikka itsellä lapsia ei olekaan (niitä ois kiva jopa lukea enemmänkin, lasten vaatteet on <3! Ärsyttää aina H&M:n lastenosastolla ku ne vaatteet on niiiiin ihanan värikkäitä, ja aikuisten osasto on blaaaah!) Pätsiniemeäkin luen, vaikka asun vuokralla kerrostalossa :D Lyhyesti sanottuna, olet ihanin bloggari, jolla on hauskimmat jutut ja jos saisin lukee vaan yhtä blogia lopun elämääni olisi se Nelliinan vaatehuone!

4/4 | 

Punainen on hyvä väri ja se sopii sulle todella hyvin :)

Voi vitsit tuota Nöpöä - ihana kuva :D Kissoilla on kyllä taito tunkea jokaiseen kuvaan mihin niiden ei pitäisi tunkea. Mutta sitten, kun yrität juuri itse kissasta ottaa kuvaa, niin eihän se käy laatuun :D Meillä on kolme kissa herraa ja he käyttäytyvät juuri näin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013