Koskaan ei voi jättää väliin tilaisuutta pukeutua jotenkin teeman mukaan, oli se sitten joulu tai pääsiäinen. Joulupäivänä poikettiin Viiala-Toijala akselilla vierailulla, ja nakkasin ylleni punaisen H&M:n mekon.Olen vieläkin täysin lomamoodissa, joten tarinatuokiot sikseen, painelen takaisin lukemaan kirjaa ja mutustamaan vihreitä kuulia. Jos yksi asia kuuluu jouluun, se on vihreät kuulat, ilman niitä ei tuu mittään. En syö marmeladia muuten ikinä, enkä kuuliakaan muuten kuin jouluna, mutta ehkä juuri siksi ne maistuvat taivaalliselle kun kyseessä on vain kerran vuodessa -herkku.

Toivottavasti teillä oli kiva joulu myös :)

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011