Kun näin aiemmin syksyllä KN Collectionin 2017 vuoden malliston, ihastuin poskettomasti viininpunaiseen samettihattuun nimeltä Armi (Suomi 100 hattu). Lippahattu on malli, joka ei juuri ikinä istu minun päähäni, joten luovutin sen suhteen heti kättelyssä. Hattu jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni siinä määrin, että päätin etsiä sen sovitukseen I Love Me messuilla. Oli melkoinen yllätys, kun Armin lippismalli istuikin päähäni kuin nakutettu!

Ysäriteininä ja ikuisena Tehis-fanina yhdistän tietynlaiset lippalätsät aina Tehosekoittimen Ottoon. Ysärillä Otosta nähtiin usein kuvia ja haastattelupätkiä viininpunaisessa samettihatussa, jollaista metsästin silloin myös itselleni kissojen ja koirien kanssa, tuloksetta.

Kesti hetken aikaa tajuta, että messulöytöni olikin itseasiassa melkolailla "Tehis-hattu". Hieman siistimpi versio, mutta samaa tyyliä joka tapauksessa. Ilmankos tykästyin siihen niin paljon jo ensisilmäyksellä. Alitajunta on jännä juttu, sitä tekee tiedostamattaan valintoja, jotka ymmärtää vasta myöhemmin. 

Satuin kuulemaan sivukorvalla, kun KN Collectionin myyjä kertoi toiselle asiakkaalle että kyseisen hatun malli on yli 15 (?) vuotta vanha ja se oli jo unohtunut varaston perukoille, kunnes se sai tänä vuonna uuden elämän KN Collectionin Suomi 100 -hattuna. Täsmäisi hyvin juuri tuohon ysärin ja 2000-luvun taitteen paikkeille, jolloin nämä hatut olivat laajemminkin muodissa. Silloin tosin ilman tupsua, jos oikein muistan. 

Kommentit (3)

Alina
2/3 | 

Mulla oli nuorena tuommoinen! Äiti osti jostain uffista tms. Mustaa vakosamettia ja pinkki silkkivuori! Täytyykin kaivella jos se jostain vielä löytyisi!

agnes--
3/3 | 

Tuli polttavasti mieleen, että sulle jos kelle pitää vinkata mikkeliläisestä Hattu-Baarista ja sen omistajasta Sirkku Puustisesta! Hattu-Baari on sijainnut Mikkelin keskustassa jo vuosikymmeniä, ja nousi nyt julkisuuteen Varustelekan Valtteri Lindholmin asioitua siellä ja päivitettyä aiheesta someen. Kaupalle puuhataan nyt kovaa vauhtia verkkosivuja, ja kohta kotimaisia, käsintehtyjä, vanhaa aikaa huokuvia hattuja saa mahdollisesti verkostakin. Tämän linkin takana: https://lansi-savo.fi/aiheet/Hattu-Baari oli muutama kuva Sirkusta liikkeessään, siellä näkyi taustalla myös hattuja, joista uskoisin sinunkin innostuvan.  : )

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat