Minä, kampausrähmäkäpälä numero yksi, olen vihdoin alkanut saada otsakiehkurasta sileämpää ja kauniimpaa. Olisitte kuulkaa nähneet ne ensimmäiset hiuslakkaklähmäiset tekeleeni... tässä samalla oppinut sen, että jos on juuri suihkuttanut hiuslakkaa kiehkuraan, siihen ei auta mennä klähmimään sormiensa kanssa. Koska ne tarttuvat kiinni :D

Että tässä sen huomaa, kuinka tekemällä (ja toistamalla ja toistamalla) ihan oikeasti jotain menee jakeluunkin, ja lopputulos paranee kerta kerralta.


Näyttää siltä kuin minulla olisi viisi ripseä, mutta se johtuu siitä että siinä missä onnistuin otsatukan vääntelyssä, epäonnistuin rajauksissa ja sotkin ripseni KIKOn rajaukseen. Joka jähmettää ripset sekunnissa. No, ei sitä kauempaa huomaa.


Näiden otsatukkahärvelien hyvä puoli on se, että ne säilyvät hiuksissa yön yli. Näköjään. Tai ainakin tänä aamuna kun heräsin, kikkura oli paikallaan ja hiuksille ei tarvinnut tehdä mitään. Ei tosin välttämättä toimi sellaisella, joka tunkee naamansa tyynystä läpi yön aikana.

Ps. sain viikonloppuna maistaa ystävän tekemiä harvinaisen hämmentäviä "terveyssipsejä" ja koin valaistuksen, meni ihan samantien to do -listalle. Miten kaalista voi saada noin hyvää? Vaihekuva löytyy Instagramin puolelta @nelliinan. Sieltä löytyy myös paljon trikoita, Nöpön kohtaaminen kummipojan kanssa ja muita pieniä hetkiä elämästä. Minusta on tullut puolen vuoden aikana ihan HC-instagramfani, rakastan katsella kavereiden ja tuttujen kuvavirtoja, jotka eivät ole liian harkittuja. Olettehan huomanneet uutisen, että Instagram alkaa ihan kohta toimia myös Nokian puhelimella? Lupasivat vissiin että jopa muutaman viikon sisällä.

Kommentit (8)

mai
1/8 | 

Kyllähän Instagrami toimii Nokialla, vaikkakaan ei juuri Instagram sovelluksella, mutta monia muita sovelluksia kyllä löytyy ainakin Lumioille, mulla käytössä tällä hetkellä 6tag, ja myös Instance on ollut käytössä... :)

Marpalo
3/8 | 

Mä oon yrittäny joskus liittyä Instagramiin, mutta hyvä että nyt selvisi, että sen ei ole tarkoituskaan toimia Nokian-luurilla!! :D Uusintakokeilu siis kun Nokiallakin toimii..

p.s. Kiva otsis! <3

Nini
5/8 | 

Tein myös noita kaalisipsejä, ensin ne maistuivat hyviltä, rapeilta ja suolaisilta, mutta sitten useamman syötyä alkoi tulla sellainen olo että syksyn lehtiä tässä jauhan suussani ja roskiin päätyivät..

6/8 | 

Apua, oon unohtanut koklata kaalisipsejä! Kesällä kuulin niistä ekan kerran. Ruohonjuuressa on myynnissä myös valmiina sellaisia kaalisipsipusseja :D

Olivia Rouge
7/8 | 

Mää oon niin ylpee susta kiehkuraotsaneito! Ja arvaapa vaan kenestä tulee niin hc-instagram-addikti jos se nokialaisella rupee tässä toimimaan..

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
8/8 | 

Uu jee kiva että pääsee vihdoinkin Instaan Noksuluurilla! En tiennytkään! Olikin jo vähän ikävä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011