Jos tässä parin seuraavan päivän aikana esiintyy takkuamista täällä ja Pätsiniemen puolella, se johtuu siitä että meneillään on tekninen huolto molemmissa blogialustoissa. Kommentointi saattaa tökkiä, hitautta esiintyä ja sen sellaista, mutta keskiviikkona huoltohommien pitäisi olla viimeistään ohi.


Joten jos minusta ei kuulu pariin päivään, en ole uppoutunut raparperitaivaaseen vaan tekniikkaongelmiin. Tai olen kyllä osittain siellä raparperitaivaassakin, ai että miten hyvää voi olla raparperi-mansikkakiisseli vaniljakermavaahdolla! Vitsi miten iloinen olen tuosta raparperipusikosta :D

Kommentit (3)

Pauliina
1/3 | 

Raparperi on kyllä ihanaa. Oma suosikkini on raparperi-kaurapaistos ja vaniljajäätelöä, mutta kiisselit, piirakat, tai vain raparperin dippaaminen sokerikippoon (lapsuuden herkku) maistuvat myös!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011