Voittajalle on laitettu sähköpostia, onneksi olkoon :)

Blogiongelmia?

Sain aika ison määrän kommentteja eri kanavia pitkin tuon arvontapostauksen myötä, jossa raportoitte blogin teknisiä ongelmia. Osa ei saanut kommenttia millään läpi, toiselle postaus ei auennut kännykällä lainkaan. Hauska juttu muuten, nykyään suurin osa lukee blogia kännykällä, kun taas muutama vuosi taaksepäin tämä joukko oli ihan marginaaliryhmä. Näin se tekniikka etenee. 

Mutta noihin teknisiin ongelmiin. Jos teillä on ollut tai on toistuvasti vaikeuksia lukea/avata/kommentoida blogiani, olkaa ihania ja laittakaa siitä minulle viestiä, että Sanoman IT pääsee bugien jäljille. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin toimimaton sivu, mutta ilman vikailmoituksia korjausliikettä on vaikeaa tehdä.

Jätä ihmeessä kommenttia tähän alle jos voit, tai laita sähköpostia nelliinan (at) gmail com tai hyppää Nelliina-Facebookin puolelle ja laita kommenttia sivulleni. Tai vaikka Instagramiin, konstit on monet sano mummo ko kissalla pöytää pyyhki.

Kiitos myös kaikille jo tähän mennessä aiheesta kommentoineille, olen laittanut kaikki virheviestit eteenpäin ja eri  kanavista kerätyt kommenttinne on huomioitu arvontapostauksessa. Pahoittelut säädöstä!

IT:ltä vielä seuraava viesti, liitä viestiin selaintiedot jos se vaan on mahdollista. Tämä erityisesti jos ongelma on toistuva: 

"Jos probleema koskee sivun elementtejä/toiminnallisuutta: liitä mukaan tiedot selaimestasi. Se tapahtuu näin: avaa https://www.whatismybrowser.com/ ja kopioi linkki, joka näkyy sinisellä pohjalla otsikon "Share your system info with Tech Support" alla. Näin saamme tärkeää tietoa siitä, milloin bugi esiintyy."

 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Kun on painanut kirjoita kommentti nappia, sivu on latautunut uusiksi ja, mutta kommenttiosiota ei ole näkynyt. En jälkeen pitänyt uudestaan etsiä kommentti kohta ja painaa uusiksi nappia, sitten toiminut.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010