Täällä blogissa on viime aikoina ollut paljon ongelmia kommentoinnin ja kommenttikentän aukeamisen kanssa (ei ole päässyt lukemaan eikä kommentoimaan), ongelmaa tutkitaan ja toivottavasti siihen saadaan pian ratkaisu. Kiitokset useista ilmoituksista :) Se on ihan perus, että kesälomakaudella tekniikka pettää aina.Kuvituksena Satakunnankadun ylle ripustettu Kaarina Kaikkosen installaatio nimeltä Varjo, joka on tänä vuonna uusintakierroksella. Edellisen kerran pikkutakit nostettiin paikoilleen vuonna 1999. Ihastuin Varjoon jo silloin, ja yhtä vaikuttava se on tänäkin kesänä.

Kommentit (8)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
1/8 | 

Tämä summasi hyvin tämän postauksen ydinasian, kommentoinnissa on tällä hetkellä pahoja teknisiä ongelmia :D

Minä myös pidän kaupunkitaiteesta juuri siksi että taideteoksista voi nauttia vaikka joka päivä, kulkiessaan töihin esimerkiksi. Taidetta ei pitäisikään sulkea ainoastaan museon ovien taakse vaan sen pitäisi olla läsnä arjessa :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

4/8 | 

Kaarina Kaikkonen on tehnyt upeita teoksia myös korkokengistä ja vessapaperista. Pikkutakkiteoksista vaikuttavimpia oli Helsingin Suurkirkon portaille tehty installaatio. Joillakin taiteilijoilla on aivan uskomaton kyky luoda arjen tavallisista esineistä mykistäviä kokemuksia. Tällaista luovaa hulluutta on Kaikkosen lisäksi myös Miina Äkkijyrkän autonromuista tehdyissä lehmäveistoksissa. Hulikeaa

atomi
6/8 | 

Älkää ihmetelkö näitä kahta kommenttia, molemmat ovat minun. Nimetön lähti vahingossa puhelimesta. Luulin että se "jäi matkalle".Anteeksi sekoilu.

sanni
7/8 | 

Olin kesälomavisiitillä Tampereella ja toi takkihässäkkä oli aivan hyytävä! En tiedä miks, mutta mulle tuli noista mieleen sellanen leffa ku The happening, joka on siis mun mielestä aivan kaameeta katsottavaa. Leffan katsomisen jälkeen valvoin valehtelematta koko yön silmät lautasen kokoisina kuunnellen jokaista risahdusta enkä uskaltanut mennä edes vessaan! Onhan toi taideteos todella vaikuttava, mutta silti enemmän pelottava! :D

atomi
8/8 | 

Minusta Kaikkosen installaatiot ovat älyttömän upeita.Hän on tehnyt pikkutakkien lisäksi teoksia korkokengistä, vessapaperista ym. Ihailen kykyä luoda arkipäivän esineistä jotain huikeaa...Kaikkosen lisäksi tuli mieleen myös Miina Äkkijyrkän ilmeikkäät autonromuista tehdyt lehmäveistokset. Ja aivan huippua on sekin, ettei aina tarvitse mennä galleriaan tai maksulliseen taidemuseoon nauttiakseen taiteesta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011