Tästä keväästä uhkaa nyt tulla oikein todenteolla poikkeuksellisen tennarikasta aikaa, eikä vähiten siitä syystä että olen saanut kahdet ihan älyttömän hienot menopelit. Pinkit Vansit ja nyt nämä Adidaksen ZX Fluxit, joissa suhistaa salamaa. Ja toisekseen siksi, että johtuen tästä vatsani tilasta, minulla on aikamoisia vaikeuksia kävellä tällä hetkellä, mutta ehkä ei puhuta siitä enempää rättiblogissa. Eli käytännön syistä tervetuloa tennarit myös arkiasuihin ainakin tällä erää.


Olen tähän asti ollut Adidas-uskovainen tuolla juoksulenkkaripuolella, minkään muun merkin tennarit eivät ole istuneet niin hyvin jalkaan (Addulla on paljon kapeita malleja). Ihan hauska kipittää adduilla nyt myös arjessa, tuntuu heti siltä että pitäisi pinkaista juoksuun!

Minna Parikka ja tennarit sopii ihan hyvin yhteen, ei sanaakaan sitten tästä aiheesta :D (Tunikan alla on kapea tuubihame, kuva näyttää vain vähän krhm.. pervommalta kuin oikea tilanne on.)
No sitten, nyt on ensimmäistä kertaa oikein kunnolla kevättä ilmassa! "Hieno" fillari drive by -kuva Pikkupalatsista todistaa kalpean auringon kultaavan maisemaa <3 Ihastusta aiheuttaa myös se että katuja on alettu Mansessa lakaista sepelivapaaksi, aivan mahtavaa! Kärsin ilomielin pölystä vuotavia silmiä, kunhan kadut ovat pian puhtaat. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin että pienintäkään takatalvea ei tänä vuonna tule.

Kommentit (20)

No se kyllä vaikutti muhunkin kun puolet mun työmatkasta oli lakastu hiekoista.

Kyllä se vaan nostaa joka kevät fiilistä kun pääsee rullaan pyörällä sileetä asfalttia!

bubbs
3/20 | 

Nämä näyttää kyllä jo lenkkareilta, eikä enää tennareilta. Olet muodin aallonharjalla tämän mekko-lenkkarimeiningin kanssa, omaan silmään vielä sattuu, mutta ehkä se vielä joskus tottuu. Tai siltä varalta, ettei totu, niin toivottavasti tämä ilmiö menee äkkiä ohi!

Ihana kynsilakka!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
4/20 | 

Mäkin olisin itselleni kateellinen tuosta Parikkalöydöstä, kävi kyllä ihan tajuton munkki :D

Tää raskausaika on oikeastaan aika hauska haaste oman vaatekaapin kannalta, koska olen sitä mieltä että se taipuu mihin vaan, joten tässä oikein kunnon tulikoe!

Ei minua varsinaisesti haittaisi kertoilla asioita hieman enemmänkin (hyvällä maulla kuitenkin) mutta ehkä sitä jotenkin vain suojelee itseään ja ymmärtää myös sen, että olen tällä hetkellä "vähän sekaisin" kaikista muutoksista ja hormonipöllyistä, eli voi olla että katuisin kirjoituksiani sitten myöhemmin kun pää lopulta selviää hahha :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/20 | 

Onneksi sen viimeisen kuukauden saan viettää landella, voin sitten viilettää paljain varpain vanhoissa yöpaidoissa omassa puutarhassa :D en välttämättä odota innolla hikistä kesää ja viimeistä raskauskuukautta huhuh! Pitää toivoa ettei tule ihan hillitön hellekausi ainakaan...

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Katika
6/20 | 

Oi, pari ensimmäistä kertaa lenkkareissa töihin kävely kirpaisi itseäni, mutta lopulta mukavuus vei voiton, mitä pidemmälle raskaus eteni. Onneksi sinulta tuota luovuutta löytyy käyttää omaa vaatekaappia:) Viimeinen kuukausi oli sen verran tukala itselläni, että hiihdin lähinnä äitini vanhoissa yöpaidoissa, kun ne olivat ainoita, jotka olivat mukavia päällä, ja niin lyhyelle ajalle tuntui hölmöltä ostaa kauheasti uusia vaatteita. Valokuvia ei yllätteän tuolta ajalta ole säilynyt ;D Paljon tsemppiä kaikkeen! :)

miä
8/20 | 

tosi siisttiiii sanoisin..ja tosi uskomatonta et saatte vauvan..tuhannesti onnee..ihan kun toi ois krjoitettu tähtiin..viime kesänä teitte upean road tripin jenkeissä ja nyt on sitten aikaa vauvalle..vielä kerran onnee :-)

Jattavaan
9/20 | 

Kyllä nuo on ihan juoksulenkkarit eikä mitkään tennarit.
Alkaa muuten ennen niin kiinnostava blogi mennä samojen vanhojen vaatteiden esittelyksi ja "raskausblogiksi". Mihin ovat jääneet ne itsetehdyt vaatteet joita blogin kuvauksessakin hehkutetaan?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tämä kyseinen addun mallisto on street style, eli ei ole lenkkimalli. Nyt en voi sanoa muuta kuin että suosittelen etsimään muuta luettavaa seuraaviksi kuukausiksi, koska en todellakaan aio ostaa uusia vaatteita raskauden vuoksi vaan nimenomaan hyödyntää vaatevarastoani tämän hetkellisen tilanteen kanssa niin paljon kuin pystyn. Eikä tämä blogi muutenkaan ole shoppailublogi, ainahan minä esittelen vanhoja vaatteita ja luulin että se on nimenomaan yksi isoin syy miksi vakilukijat tykkäävät...? En myöskään näe järkeä ommella ihanista kankaistani parin kuukauden vuoksi raskausajan vaatteita, koska käyttöikä on niin lyhyt. En oikein osaa pahoitella sitä että olen raskaana ja pukeutuminen menee pitkälti sen ehdoilla, se tuntuisi jokseenkin omituiselta :D mutta joka tapauksessa tämän hetken tilanne on näin, joko lukija sen ymmärtää tai sitten ei, valinta on teidän :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

10/20 | 

Vautsi, superhienot tennarit! Noilla varmaan saa tarvittaessa todella räjähtävän lähdön jos tulee kiirus:)
Jossain vaiheessa masunkasvatusta tosiaan vaan huomaa, että ainakin suurin osa matkoista, varsinkin jos on liukasta, on mukavin mennä muilla kuin korkkareilla...

Katru
11/20 | 

Täytyy myöntää että ekaa kertaa vuosien blogisi lukemisen aikana tuli vastaan vaate/asuste/kengät, jota en käyttäisi! :D Sulla on hurmaava tyyli (pakko sanoa tietty koska sama maku ;)) ja maailman paras silmä asuille ja asusteille! :)

Pesunalle
12/20 | 

Ensiksikin, olen äärimmäisen kateellinen tuosta Parikan laukusta! :D Mahtava löytö.
Toiseksi pidän siitä, että pidät tyylistäsi ja vaatekaapistasi kiinni raskaanaollessa. :D Ihanaa nähdä miten hyvin saat käytettyä vaatekaappiasi kekseliäästi. :)
Ja sitten mä pidän siitä että pidät omasta linjastasi kiinni, etkä kerro kaikkia asioitasi täällä blogissa. :) Vaikka olen äärimmäisen utelias ja olisi kiva tietää kaikki, esim. raskaudestasi, mutta nostan hattua sille miten olet vetänyt linjan mitä kerrot blogissa ja mitä et ja pidät siitä kiinni. :)

Kevätjee
13/20 | 

Ooh, kevään ääni on polkupyörän nastarenkaan ripinä paljasta asfalttia vasten.
Saisi kaikki talo/huoltoyhtiöt lakaista hiekat pois. Sitäpaitti jos nyt jostain syystä uutta lunta/jäätä tulee, niin ei se hiekoitussora siellä alla kuitenkaan mitään auta. Hoi isännöitsijät, vapautukaa jo talven ikeestä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013