Tähän loppui tennareissa maleksiminen, ainakin yhdeksi illaksi. Pitsit ja korot kehiin.


s5

s5

s7


s6

s6

Loppuviikon olenkin sitten Helsingissä ja taas saa yöllä tuskailla että mitä ihmettä sitä pitää pakata mukaan parin päivän työreissulle. Olen surkeiden pakkaajien kruunaamaton kruunu, ei varmasti löydy lahjattomampaa tässä asiassa. Onko sielä kylymä? Menen aina siihen samaan lankaan että kappas vaan, Helsinkiä hemmotellaan mukavalla -1 asteen lämpötilalla, mutta kun siihen ynnää jumalattoman puhurin mereltä, fiilikset ovat lopulta siellä -30 asteen kieppeillä :D

Kommentit (14)

TeaTime
1/14 | 

Täällä on vähän plussan alapuolella kun aurinko paistaa, mutta aamuisin ja iltaisin on kylmä! puhumattakaan ruokottomista yöpakkasista (viime yönä -13...).

Mitään hirmuista tuulta ei ole ollut viime päivinä, mutta varaa ainakin pipo ja kaulahuivi mukaan :)

Tervetuloa :)!

Naapuri-Laura
2/14 | 

Siis nyt kerrot heti onko tuo mekko Topshopista? :D Mulla on ihan samannäköinen ko. kaupasta, mutta se on ihan järkyttävän lyhyt (koko 10, minä 166cm). Joudun aina pitämään sortseja alla varmuuden vuoksi. Onko siitä olemassa joku pitkien tyttöjen malli tai jotain? Siis aivan ihana mekko jokatapauksessa! ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

no johan oli hyvin bongattu, on! Ja tää on way liian lyhyt ohuiden sukkisten kanssa, itsellä on sellaiset överipaksut trikoot tuolla alla, jotka ei ollut vielä kuvassa päällä. Mulla vähän pelastaa että tää on 2 kokoa liian suuri, kun ostin silloin pulleroaikana sen :D

tarkoituksena ollut tuunata tohon helmaan jatkopitsiä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Laura

Mä käytin viime kesänä kun ei viitsinyt trikoita laittaa mekon alla mustaa hametta ja mustaa nahkavyötä vyötäisillä, hame näyttää silloin aikalailla siltä kuin kuuluisi mekkoon. Mutta tuollainen lisäpitsi helmaanhan olis tosi hyvä idea! :)

Paula
3/14 | 

Peili on aivan ihana, oon ite haaveillu tuon ostamisesta jo useamman kuukauden :D Pelkäsin vähän et näyttääkö se liian tummalta seinällä mut näyttää sopivan tosi hyvin :)

4/14 | 

Täällä on tosi kylmä, eli paksuin takki päälle ja pipo päähän! Mä taas olen tulossa huomenna Tampereelle ja olen siellä loppuviikon. Hitsit kun mennään ristiin, ajattelin just pyytää sua torstaina lounasseuraksi. Höh!

-

no waaaaat mä vielä tuun siihen hakaniemen cumulukseen ja todellakin oli ajatellut tunkea sun kans jonnekin :O HÖH!!!

-
6/14 | 

Oli vielä pakko tulla kommentoimaan, kun tänään tuijottelin kuudelta aamulla lämpömittaria huuli pyöreänä: -15.. Tietysti se siitä lämpenee aina päiväksi.. Mutta toisaalta, kerrankin ei tuullut, vaikka asunkin aivan merenrannassa!

Ninni
7/14 | 

Väittävät lehdessä että lämmintä tulisi, voisin veikata että lämpö tuo mukanaan sateita. Että laita jalkaan Martenssit. Jos nää jäät vaikka vähän sulaisi pois niin sit tiet on ihanassa loskassa. :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012