Jos joku tuo mieleen ysärin niin teräskärkimaiharit. Ne tilattiin kirjeitse Suosikin välissä tulleen kuvaston perusteella, yrityksen nimeä en enää muista. Samassa kuvastossa oli bändipaitoja ja -huppareita, erilaisia seinälippuja oman huoneen koristelua varten ja pilottitakkeja. Minun teräskärkimaiharini olivat varrettomat ja niillä oli järjettömän huono kävellä, mutta mitäpä sitä ei ollut valmis kärsimään kenkien vuoksi.

Nykyään on onneksi valikoimaa hieman laajemmin, esimerkisi Jeffrey Campbellin sirot kultakärkiset maiharit puhuttelevat minua huomattavasti paljon enemmän. Lepuutin näitä kaapissa muutaman kuukauden ylikäytön jäljiltä, joten nyt ne tuntuvat taas melkein kuin uusilta.Kerran viikossa housupäivä -lupaus pitää.Yritän tässä miettiä että koska olen viimeksi tehnyt yritykselle tilauksen niin että olisin kirjoittanut tilausrivit paperille sarakkeisiin, eritellen siihen tuotteen nimen ja numerokoodin, koon ja värin :D en oikeasti muista. 15 vuotta sitten?

Kommentit (19)

Cherry
1/19 | 

Pakko kommentoida tähän, vaikka onkin jo vanhempi postaus. Stuntmanin lehteä tuli ihmeteltyä teininä, en kuitenkaan koskaan tilannut mitään, vaikka kaiken olisin halunnut :D
Mutta, nykyään sieltä saa myös ihania fiftarimekkoja joten suosittelen tutustumaan. Stuntmanilla on myös Mikkelissä varastomyymälä, jossa on enemmänkin valikoimaa kuin netissä ja sieltä olen pari kertaa kesäreissulla käynyt mekkoja hamstraamassa. Myyjänä on ollut ihana vanhempi rouva joka on erittäin palvelualtis :) Suosittelen!

Daisy
2/19 | 

Mä itse asiassa jopa tilasin Stuntmanilta varmaan alle vuosi sitten. Niitten nettisivut uudistui ihan vähän aikaa sitten mut sitä ennen olivat aaaika menneiden aikojen kuosissa :D Mut palvelu oli kyllä super nopeeta, ihan yllätyin :)

Ninni
3/19 | 

Yritys on Stuntman! :D Se on pystyssä edelleen,netistä löytyy ja bändipaidat sun muut on edelleen valikoimassa :p

Johanna
6/19 | 

Oliko sen kuvaston pilottitakkikuvissa usein koiran pää (just joku dobermanni), siis niinku se takki muka ois koiran päällä? Muistaako kukaan tällaista yksityiskohtaa? :D

Tiina
7/19 | 

Lapsena muistan ku tehtiin tilaus Anttilan kuvastosta (tai mistä tahansa) niin äiti aina soittamalla teki tilauksen. Oli katsos nopeampaa niin, kuin lähettää se lipare postissa. :) Ja sitten vain odottamaan monenko viikon päästä tuli saapumisilmoitus. :D Oih niitä aikoja.

Sääli kun nykyään kaikki on niin helppoa.. Klik klik vaan. Paketinkin saa pakettilokeroon ettei tarvitse edes ihmiskontaktia ottaa. Plääh!

iida
8/19 | 

Mä olisin veikannut Dekadenz nimistä kauppaa :) Tämänkin kuvasto löytyi suosikin välistä. Liveliikkeessä Helsingissä piti päästä aina käymään kun pari kertaa vuodessa maalaistyttö kaupunkiin pääsi. Getts Grip merkkiset kymppireikämaiharit teräskärjellä <3 voi ihana nuoruus!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012