Voittajalle laitettu sähköpostia. Kiitokset Terhi Pölkille arvontapalkinnosta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Suvi
1/4 | 

Näin satunnaisena lukijana sanoisin et ei ollenkaan pöljä idea. Itekin joskus miettinyt kaikkea sitä muovin määrää ja ite aina sanonkin kaupassa etten tarvfii pussia kun laukussakin ostokset menee kätevästi. Kauppojen ei pitäis tarjota aina automaattisesti pussia.

Heiiid
2/4 | 

Harmi, ettei voitto napsahtanut kohdalleni... :(

..Mutta itseasiassa lähestyn sinua aivan toisenlaisen asian tiimoilta. Monet on ehkä huomannut että tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa puhututtaa tuo kauppojen pikkupussikäytäntö. (Facebook: Ei laiteta pakasteita pieneen pussiin, kiitos)

Ja koska tiedän, että ainakin vaatteissa ajattelet pitkäikäisyyttä ja uskon että muutenkin kannatat ekologisia arvoja, ajattelin kysäistä että kiinnostaisiko sinua laittaa liikkeelle haaste jossa säästää kaiken muovin viikon ajalta heittämättä sitä roskiin ja kuvaa tuotoksen? Itse olen huomannut että jo viikossa kertyvän muovin määrä on niiiin valtava. Minulla ei kuitenkaan ole mitään blogia enkä luule muutamien face-kavereideni avulla saavani hankkeelle sen suurempaa huomiota, joten keksin sitten että ehkäpä sinä/joku muu innostuisi tällaisesta kokeilusta? (toivottavasti ajatukseni ei ole ihan pöljä) :D

Heiiid
3/4 | 

Mun mielestä kaikista kamalinta on kun ostat seppälästä esim. yhdet sukkahousut ja nekin pitää laittaa omaan pussiinsa, vaikka olalla roikkuu iso laukku. Olen jo monta vuotta kieltäytynyt näistä pusseista, ja pari vuotta sitten sain kassalla usein hölmistyneen kysymyksen että et ota pussia, vai? No nykyään sentään ymmärretään ettei ihmiset välttämättä halua sitä epäkäytännöllistä, roskiin päätyvää pientä muovikassia kaupan logolla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012