Kesäloma, pakko rakastaa. Ollaan tällä hetkellä Viialassa ja nämä superkesyt villavat kaverit mökillä ovat kyllä mahtavia. Huomaa  myös virallinen musta lammas :D Viereisellä laitumella on upeita hevosia, joten täällä voi valita mitä nelijalkaisia haluaa rapsutella.


a21

a21


a11

a11


a31

a31

Siskoni mielestä minulla on yöpuku päällä :D mutta tämähän on vain perus hyttysverkko mökkeilyä varten, got to love myös maximekot. Kyseinen harmaa on ostettu vuosi sitten Pariisista.

Kommentit (11)

MillaH
2/11 | 

Just paras mökkeilyvaate kyl! Pysyy suurinosa kehosta piilossa. :) Itse inhoan kaiken maailman ötököitä yli kaiken, siksipä kuljen mökillä paksut kollarihousut jalassa, huppari päällä ja huppu päässä! Nii, ja kumpparit jalassa tietty! Upea ilmestys siis ;) x)

millamainen.blogspot.com

millamainen.blogspot.com

Nina
5/11 | 

Voi että olet nätti! Ihana mekko ja kaunis tukkatyylikin :)
Ja lämpimät onnittelut tuoreelle kummitädille!

Marja
7/11 | 

Mä en vaan voi ymmärtää kuinka sä jaksat aina olla noin kauniina! :D Hiukset ja kaikki niin nätisti. Ite kun oon mökillä (tai yleensäkin vapaalla) niin en jaksa panostaa kovinkaan paljoa ulkonäkööni enkä varsinkaan hiuksiini! :)

8/11 | 

Itellä on myös tuollainen juuri aleista hankittu H&M:n mustavalkoraidallinen maksimekkohärpäke. Poikaystävä sanoi heti että "hirvee mekko, mikä toi nyt on? Jos et halua näyttää pullealta niin älä käytä tota". :( Miehet on nii epäreiluja, mä nimittäin rakastan maksimekkoja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011