Hyvin nukuttu yö takana ja kohta aamiaiselle, rakastan hotelliaamiaisia! Itseasiassa valitsin hotellinkin sen perusteella, missä olen syönyt parhaiten :D siis miten niin ruoka on tärkeää. Olen niin rikki aina ulkomailla, ei siellä ymmärretä hotelliaamiaisten päälle! Paitsi Ruotsissa (Rica Hotel Kungsgatan, mieletön aamiaisbuffet <3), mutta noin muuten ne ankeat marmeladit ja valkoiset paahtoleivät.. yh.

*Ziperall -pehmopuku saatu blogin kautta.


h10

h10

Kohta kaupungille humputtelemaan, en ole sataan vuoteen käynyt Helsingissä muutenkaan, niin tämähän tuntuu tamperelaislikalle melkein ulkomaanreissulta  :D se on jännä miten pelkästään kaupungin vaihdos ja hotelli saa lomafiiliksen päälle. Varmaan toimisi myös ihan paikallisesti, voishan sitä lomailla omassa kotikaupungissakin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Maijju
1/10 | 

Heh, juuri viime viikolla kerroin poikaystävälleni kuinka ihana aamupala oli Rica Hotelissa :D Aah, alkusmoothiet ja muut herkut..

Hilla
4/10 | 

Ihanaa kuulla, että muitakin hotelliaamiaishulluja on. Vinkiksi, että itse olen syönyt elämäni kirkkaasti parhaan aamiaisen Hong Kongin JW Marriotissa. Siellä oli valehtelematta kaikkea! Se oli jopa LIIAN hyvä. Söin itseni aivan kipeäksi kun en vain voinut lopettaa...Ehkä elämäni parhaiten käytetyt 20 euroa! Mmmm.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013