Talviloma saapui lopulta ja sen myötä kilometreittäin hienoa rantahiekkaa ja taivaan täydeltä aurinkoa. Liioitellun pitkän talven jälkeen tämä maisema on juuri se, mitä kalmanvalkoinen suomalainen tarvitsee. Jos olisin enää yhtään valkoisempi, katoaisin dyynien hiekkaan. Maastopuku omasta takaa. 

Kävin heti ensimmäisenä päivänä erään kauppiaan kanssa keskustelun tuosta kuvissa näkyvästä kunnollisesta nahkarepusta, eli tinkasin. Tinkiminen ei ole yhtään minun juttuni, maksan normaalisti mukisematta hintalapun hinnan enkä edes ymmärrä että pitäisi ymmärtää tinkiä. Mutta nyt tein poikkeuksen. Kannatti, sillä hinnasta lähti lopulta melkein puolet. Nyt on kunnollinen patinoituneen näköinen reppu olalla, jonka kanssa lähteä seikkailuihin. Ja mahtuu siihen läppärikin, mutta ei mietitä sitä vielä :)

Kommentit (1)

Ellukoo
1/1 | 

Olipa yllättävä tieto sinusta, että et yleensä tinkaa :D Ihan sen perusteella olisi luullut muuta, kun olet loistava alehaukka ja taitava kirppistelijä. Mutta joo, onhan ne ihan eri asioita kuin tinkaaminen. Itse olen siinä asiassa myös huono. Joskus yritän, mutta se tyrehtyy siihen, kun myyjä näkee ilmeestäni, että ostan tuotteen joka tapauksessa :D Miksi siis alentaa hintaa. Ihanan repun kyllä sait tinkattua :) Ja näytät tosi upealta tuolla dyynien keskellä liehuvassa sifonkiunelmassa :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010