Terveiset Islannista! Parhaillaan on starttaamassa meidän once in a lifetime -matka, johon liittyy olennaisesti myös minun ja mieheni 10-vuotishääpäivä. En voi uskoa, että olemme olleet naimisissa kymmenen vuotta! Aika on kulunut niin nopeasti, ihan kuin olisimme vasta pari vuotta sitten aloittaneet heilastelun :D

Kierrämme koko tarunhohtoisen saaren viikon aikana ja odotukset maisemien suhteen ovat korkealla. 

Mutta asiaan. Jos et tykkää odottelusta, kannattaa suunnata kohti Instagramia jonne päivittelen reaaliajassa road tripin fiiliksiä, kuvia ja videoita. Tilini löytyy: @nelliinan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat