Lierihattu tuo väistämättä mieleen noita-akat, mutta toisaalta mikäpä sen mahtavampi tyyli-idoli kuin Matami Mimmi tai Milla Magia. Kun lisätään yhtälöön vielä A-linjainen viittamaiselta näyttävä villakangastakki, peli on selvä. Kyöpelivuoren noita täällä morjensta.
Asun väripilkku, leijonankeltainen huivi on ostettu Gina Tricotista silloin, kun vaateketju rantautui Suomeen. Eli joskus vuosia sitten. Muistan kuinka elin tuolloin vahvaa leijonankeltaiskautta vaatteiden suhteen, joka jäi sittemmin päälle. Reuhahtanut huivi ei oikeastaan voi mennä huonoksi edes vuosien käytön jälkeen, koska se on.. no, reuhu joka tapauksessa.

Kommentit (9)

Pee
3/9 | 

Onnea hurjasti! Olen ollut hetken aikaa reissussa ja nyt luin iloiset uutisesi, miten ihmeessä onnistuit peittelemään vatsaasi noin hyvin, siinä tähti-collegessa näytät todella hoikalta, ei mahasta ole tietoakaan :)

Tiina
5/9 | 

Ootko ottanut taas pidennykset vai kasvaako sun hiukset noin maagista vauhtia!? :D Ja jos kasvaa niin miten ihmeessä, itellä tunttu menevän vuosi ennenkun ne kasvaa viis senttä..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012