coco avant chanel

coco avant chanel

Elämän pieniä iloja. Ihanaa lauantaita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

honeyy
3/11 | 

Kuulostaa aivan mun parin viikon takaiselta viikonlopulta! Audrey Tautou on tossa leffassa upea ja muutenkin rakastan kyseistä leffaa harvinaisen paljon. Coco oli kyllä tarmokas ja periksiantamaton nainen, huh!

Murtumispiste
7/11 | 

Tein juuri äsken niitä kasvispihvejäsi. Namnam että oli hyvää ^^ Oli tosin yllättävän vaikeaa saada pihvit pysymään pannulla pihvien näköisinä... Mutta harjoittelu tekee mestarin :) Eli siis kiitoksia reseptistä ja toivottavasti jaat niitä kanssamme useamminkin! ^^

8/11 | 

Hih, ite katoin Coco avant Chanelin myös yksi päivä, ja jestas, miten ihanaa. Mulla on heikkous ranskalaisiiin leffoihin, ja Audrey vaan on niin suloinen. Ja Coco on ehdottomasti loistava roolimalli tarmokkaille naisille ja tytöille (:

9/11 | 

Suosittelen katsomaan sen Coco Chanel-leffan, jossa näyttelee Shirley MacLaine( ellet ole vielä nähnyt sitä). Oli hyvä jopa pikkuveljen mielestä, joka ennen leffaa aatteli, että no nii taas joutuu tällasta tyttöjen leffaa katsomaan. :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
11/11 | 

ne on vähän hankalia, mutta kannattaa käyttää kahta lastaa niin sitten ei repsahda rikki niin helposti :) ja kunnolla öljyä, ne saa melkein olla puoliksi upporasvassa paistettuja. periaatteessa enemmän jauhoa saa ne pysymään paremmin kasassa myös, mutta itse koitan välttää turhia jauhoja joten joutuu aina vähän taiteilemaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013