It`s getting hot in here... Wuh kyllä ainakin saatiin niitä paljon kaivattuja helteitä, on nimittäin aika hottia ;) onni on ilmastoitu hotellihuone, minne voi tulla viilentymään aina välillä.
Kannatti silti jäädä vuorokaudeksi tänne ennen rannikolle siirtymistä, olen ratsannut jo Kikon ja suurimman osan keskustan nähtävyyksistä. Mitä riemuhyppyjä täällä loikin, kun nyt on taas piiiitkäksi aikaa varastossa täydellistä kestävää rajausväriä :D nimim. pienet on ilot.

Toinen ei niin pienikään ilo on pizza. Pyysin pizzaa juustolla ja sitä myös sain, ei ristus mikä mahtava juustomättöpizza uuh!
 

Saku turistipönöttää Piazza della Repubblicalla.
Ja minä Colosseumilla.


 
Huomenna sitten matka jatkuu, mutta vielä on edessä ilta Roomassa. Täällä löytää ihanimmat paikat eksymällä, ollaan osuttu vahingossa mm. paikalliseen kauppahalliin ja kauniille pikkukujille, kun ollaan suunnistettu väärin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

1/8 | 

Voi vitsi! Vähän vois olla jopa kade... Kyllä kelpais loma ja helle. Ja Italiaankin ois ihana päästä!

miira
2/8 | 

Ihanaa, että viihdytte!

Hieman tosin särähti korvaan, että päivässä olisi mahdollista nähdä "suurin osa" Rooman nähtävyyksistä. Kaupunki on sellainen aarreaitta, että vaikka olen ollut siellä sekä kuukauden kielikurssilla, että tehnyt sinne kymmenisen lyhyempää reissua, en voi alkuunkaan vielä väittää nähneeni kaikkea. Ja nyt en tarkoita, että pitäisi jokaisen katukiven alta kaivaa, vaan puhun ihan relevanteista nähtävyyksistä.

Toivottavasti innostutte menemään uudelleen!

hah! kyl meikä ainakin kiersi päivässä kävellen kaikki kuuluisimmat nähtävyydet colosseumista, vanhan kaupungin raunioihin, fontana di treviin ja sieltä pantheoniin ja espanjalaisiin portaisiin. matkalla näki vaikka kuinka monta muuta nähtävyyttäkin. ainoa paikka mihin ei päivässä kerkeä on vatikaani, koska se sijaitsee vähän sivussa. metrolla pääsee sinnekin tosin hyvin äkkiä-

3/8 | 

Eksyminen on aina paras taktiikka, sen avulla löytyvät kaikki autenttisimmat jutut! Tämä pätee ainakin Pariisiin, joka kerta. :)

Heinis
4/8 | 

Oi, myö oltiin Roomassa vuosi sitten toukokuussa viikko ja voi että, ME LOVE <3 Ooohhh. Se ruoka, se viini, NE JÄTSKIT <3 Nauttikaa!

6/8 | 

No huh huh tota pitsaa. Eihän se muuta tarvis kun juustoo ja tomaattia :)

Mun piti tilata kebabbia mut hmm... pitsa kebab pitsa... tilaan silti kebun koska kukaan ei kuljeta italialaista täällä kotiin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla