En ilmeisesti pysty lataamaan valokuvia tänne blogiin hotellin nettiyhteyksillä, joten sehän vähän torppaa tätä ideaani blogata matkapäiväkirjaa suoraan paikan päältä. Mutta katsotaan jos tämä tästä vielä nytkähtäisi eloon :) Tämä yhden kuvan lataamiseen meni 30min...

San Francisco on upea, mieletön ja täynnä kaikkea mahdollista. Turistin pää menee pyörälle kaikkien mahdollisuuksien edessä, sillä nähtävää todella riittää. Ennakkokäsitykseni ovat ylittyneet jo moninkertaisesti. 

Kaupungilla kävely käy kuntokuurista, sillä korkeuserot ovat tasaisen maan asukille ihan käsittämättömiä. En voi kuin toivoa että paikallisilla on autoissaan todella hyvät käsijarrut :D Jokainen reissu ulos on kuin stairmaster-treeni! 

Pikku takapakkikin tässä on tosin jo ehtinyt tulla, olin varannut meille eiliselle Alcatrazin liput mutta onnistuin saamaan 24h oksennustaudin niin että tärisin vuorokauden horkassa hotellilla juuri tuona päivänä kun piti vankilasaarelle mennä. Ja koska tuo risteily on niin suosittu, kaikki liput on loppuunmyyty koko reissumme ajalta. This sucks, mutta onpahan hyvä syy tulla vierailulle uudelleen. Ja epäilemättä tullaankin kunhan Anni vähän kasvaa, sillä Highway 1 road trip on to do -listalla. 

SF on hämmästyttävän pienisuuri kaupunki. Keskusta on täysin käveltävissä, toisin kuin vaikka Los Angeles. Toki se tarkoittaa useita kilometrejä per päivä, mutta se on joka tapauksessa mahdollista. Kävellen näkee ja aistii enemmän, ihan erityisesti kävellen saa kaiken irti mielettömän kauniista asunnoista. Minulla on teille tuhat valokuvaa viktoriaanisista taloista, odottakaas vaan. 

Minä olen vintageshoppaaja, kun taas matkaseuralaiseni Tytti ei ole pätkääkään, mutta kummallekin meistä löytyy täältä valikoimaa vaikka kuinka paljon. 

Paljon on jo ehditty kokea ja näkeä, en malta odottaa että pääsen kirjoittamaan juttuja kuvien kanssa :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010