Uuden blogipaikan ja tietysti uuden vuodenkin kunniaksi teen pienen katsauksen vuoteen 2010. Läpileikkaus tyyliini. Periaattessa ihan mikä tahansa voi olla minun tyyliäni, jos fiilis osuu kohdilleen. En seuraa orjallisesti muotia tai mitään tyylisuuntaa, vaan omin itselleni joka lokerosta jotakin. Jos tyylini pitäisi pukea sanoiksi, se voisi olla esimerkiksi: naisellinen, pörröinen, ennakkoluuloton (paitsi pyöräilyhousuja kohtaan), punainen, synkeä, värikäs, pitsinen, omituinen, hauska, yliampuva ja joskus vähäeleinen. Yritän kovasti kuvailla rakkainta mustaa neliönmallista kaapuani vähäeleiseksi, mutta oikeasti se on vain mukava ja muodoton.

Kuten huomaatte, en ole tyylikäs. En ainakaan sanan yleisesti tunnetussa merkityksessä. Ja lisäksi olen pukeutumishistoriani aikana tehnyt  varmasti kaikki mahdolliset tyylivirheet. Mutta mitä sitten, onpahan jotain hymisteltävää. Sitä paitsi täydellisyys on tylsää. Pukeutuminen on kohdallani ennen kaikkea tunneasia, se on pitkä ja ihana leikki.


o1

o1


o2

o2

Myös hiustyylit ovat vaihtuneet vuoden aikana aina blondista tummanruskeaan. Olen aito blondi, mutta viihdyttyäni kyseisessä värissä 26 vuotta, päätin lähteä uusille urille. Vaatteiden suhteen olen ollut kokeilunhaluinen lapsesta asti, mutta vei 26 vuotta kerätä uskallusta kajota hiuksiin. Kameleonttimainen muuntautuminen on osa (epä)tyyliäni.


o4

o4


o3

o3

Takkien suhteen makuni on värikäs. Kaikenlaiset trenssit hehkuvissa väreissä ovat takuuvarma keino kiinnittää huomioni. Suomen katukuva on täynnä harmaata ja mustaa, miksi me emme käytä värejä? (Sanoo hän, harmaassa takissaan).


06

06


o7

o7


o5

o5

Siinä vaiheessa kun ymmärsin, että 179 senttiseen kroppaan on hyvin vähän saatavilla istuvia farkkuja, vaihdoin mekkoihin. Vapaus! Sitkeästi vuosikausia yhdistin mekot vain juhlavaatteiksi, ja voi pojat kuinka väärässä olinkaan. Joka päivä ON yhtä juhlaa, kun ei tarvitse vääntelehtiä farkuissa!


o8

o8


o9

o9


o10

o10


o11

o11


o12

o12


o13

o13


o14

o14


o15

o15


o16

o16


o17

o17


o18

o18


o19

o19

Tässä tuli muutamien mekkokuvien vuoksi hankittua melkoinen kaipuu kesään. Muistatteko sitä vuodenaikaa, kun ei tarvitse kääriytyä tuhanteen villakerrokseen ja näyttää muumilta?

Ja nyt kun kaikki yksinkertaisen ystävät on saatu säikäytettyä kirkuen karkuun, voimme aloittaa blogivuoden 2011 :D Tervetuloa mukaan!

Kommentit (67)

2/67 | 

Ja näin saatiin aikaiseksi hillitön kesäkaipuu! :D Onneks nyt on niin vähän pakkasta että voi hyvin kiskaista mekon päälle ja lähteä ulos haistelemaan uuden vuoden tuulia. Ihanaa uutta vuotta 2011!

tyttö
3/67 | 

Hyvää uutta vuotta sinulle ja tottakai tulen mukaan, koska sun blogi on aivan mahtava ja voin vieläpä paljastaa, että se ensimmäinen blogi jota aloin ihan oikeasti seurata:D

Ja sitten se asia eli taas kerran hämmästelin miten loistava kirjoittaja olet, sun tekstit ei oo yhtään tylsiä ja käytät erilaisia sanamuotoja(mitäköhän toikin sana tarkoittaa) yms, että siitä iso plussa

4/67 | 

ah, sulla on ihana mekkokokoelma. en edes mainitse kenkäkokoelmaa etten muutu ihan vihreäksi ;)

ja kiitos, jos kesäkaipuuni ei ollut jo maksimissaan niin nyt on!! hyvää uuttavuotta!

lintsu
5/67 | 

Vaikka tyyli muuten muuttuis niin sun otsis pysyy samana :D Oli tuolla ehkä yks kuva missä se oli erilainen.

Ihania mekkoja kyllä. Ja kenkiä! Hyvää uutta vuotta blogin siirtymiselle :)

6/67 | 

Oon seurannut blogiasi jo kauan, joten tosi hauska nähdä tällanen läpileikkaus tyyliin :) Tykkään nimittäin lähes kaikesta, mitä puet päällesi! Ja näistä kuvista näkee hyvin hiusmuutoksetkin. Itse nykyisenä punapäänä rakastan noita punaisia hiuksia, oih.

Tykkään kyllä silti ehkä eniten tällä hetkellä (tai ainakin se sattui silmään) mekkokuvasta nro 10, jossa sulla on vaalean toffeen väriset hiukset, mustavalkoinen mekko ja valkoiset sukkikset. So japanese!

Ihanaa uutta vuotta!

7/67 | 

Tekninen huomio! Muuton yhteydessä sun teksteistä alkoi näkyä google readerin kautta vain ensimmäiset rivit ja se on ärsyttävää! Saisiko asian korjattua? Ennen näkyi siis koko teksti suoraan, helpotti lukemista.

Zemila
8/67 | 

Onnea uudelle vuodella ja uudelle blogipaikalle :)!

Onko muuten muilla ongelmia Indiedaysin kanssa? En ole päässyt mihinkään blogiin sitten torstai-iltapäivän, ensin ajattelin että jos se liittyy tähän sun blogin muuttoon tai muuhun remonttiin mutta kaksi vuorokautta on jo pitkä aika.

poppis
9/67 | 

Hyvää uuttavuotta nelliina! Olet todella tyylikäs omalla ihanalla erikoisella tavallasi!:)

oliivi
12/67 | 

Räiskyvää uutta vuotta ja onnea uudelle blogipaikallesi Nelliina! :-)

Jatkossakin aion pysyä blogisi mukana, on tämä niin ihanan värikäs! Tykkään kovasti vaatteistasi, ja siitä, miten rohkeasti käytät värejä! Itsekin aina ihmettelen, miksi ihmiset pukeutuvat talvella harmaaseen ja mustaan. Värikkyys kuitenkin nostaa omaakin mieltä, kun tuolla talvessa tarpoo. :-)

sari-62
13/67 | 

Tervetuloa,murunen,mukava tutustua sinuun!Minustakin sinulle sopivat parhaiten PUNAISET hiukset,todella kaunis väri kuvissa,joissa sinulla on hiuskoristeita(esim.perhonen ja violetti kukka).Todellakin väriä maailmaan!

14/67 | 

Tykkään paljon tyylistäsi ja kaikki asukuvat olivat tässä postauksessa ihania!

Silti tahdon vielä kertoa suurimmat kiitokset sinulle Nelliina, kun vinkkasit Lanvin for H&M kenkien hurjasta alesta Treellä. Pidin sormiani ristissä lähes viikon ja kun vihdoin pääsin takaisin Tampereelle, liikkeestä löytyi pienen etsinnän jälkeen hyllyjen alta vielä yksi pari juuri oikeaa minun kokoani! Kiitos! :)

Annika
15/67 | 

Tykkään sun blogista tosi paljon, oon seuraillu varmaan melkein vuoden jo. Sun tyylis on jotenkin niin sulle sopiva ja tosi nätti, ihan kadehdittavaa et joku osaa yhdistellä vaatteita tolleen itselleen noin sopivaksi :-D Sitte sun blogiin ei kyllästy siinäkään mielessä että sulta tulee monipuolista tekstiä. Oon ruvennu muutamiin mun seuraamiin blogeihin kyllästymään, koska tekstien sisältö on jotain "päivän asu, päivän asu, hui kun väsyttää mutta olis silti lähdettävä kohta sinne ja sinne, päivän asu" -tyyliä.

Lisäks tykkään noista sun omistamista kengistä, ne on ihan pirun nättejä. :-D

16/67 | 

<3 <3 <3

Juuri eilen kaipasin kesää - niin kaukana, mutta tulossa jo kuitenkin lähemmäs.

Onnea uudelle blogille (tai siis sen osoitteelle)!!

<3 <3 <3

ruusa
17/67 | 

Voi ei...Stellan blogin ohella tämänkin lukeminen harventuu omalta osaltani, koska Thunderbird näyttää vain muutaman rivin tekstiä ja loput pitäisi lukea Olivian sivuilta ( ja skrollata esille mielestäni hankalasti asemoidut komentit). Liian hyvään olen oppinut, mutta kun muut blogit tupsahtaa kuvineen kaikkineen heti nähtäväksi, on ajansäästö selvää.

TP
18/67 | 

Ei liity kyllä varsinaiseen postaukseen mitenkään, mutta voisitko vaihtaa RSS-syötteen asetukset sellaisiksi, että siinä syötteessä olisi koko postaus kuvineen kaikkineen? Eli samanlaiseksi kuin se on aiemmin ollut.

Kiitos!

appelsiini
19/67 | 

Wau, blogin uusi ulkoasu on upea, samaten sisältö!! (:

Aivan ihana ensimmäinen postaus!

Hyvää uutta vuotta 2011 !

21/67 | 

Mä taidan puolestani kuulua vähemmistöön, kun toivon, että syötteenlukua ei muuteta mihinkään :D Sinä ja Stella olette ne kaksi blogia, jotka on mukava lukea "kunnolla" eikä vaan syötteenlukijassa kahlata läpi (:

henne
22/67 | 

tuo kuva, missä sulla on vanhatapion silkkimekko ja vaalea tukka nutturalla on ihanimpia kuvia mitä oon tässä blogissa nähny, ja tietenkin myös mekko ja sandaalit on mielettömän kauniit!

Annika
24/67 | 

Tais mun alkuperänen kommentti jäädä johonki matkallaan joten täytyy kirjottaa uusiks.. :-D Oon lukenu sun blogias varmaan melkein vuoden, ja tää on kyl ehottomasti mun lempi blogi. Toi sun tyyli sopii sulle niin hyvin, et on iha kadehdittavaa kuinka joku osaa yhistellä vaatteita ittelleen noin sopivaks :-D Sit tykkään sun blogin tekstien monipuolisuudesta. Ne ei oo semmosia tylsiä "päivän asu, päivän asu, hui kun väsyttää ja kauhee kiire koko ajan, päivän asu" -tyyliä. Ja täytyy sun kengistä erikseen mainita että ne on ihan pirun nättejä. :-D

mari
25/67 | 

oon lukenu blogias niin kauan ku muistan enkä oo vissii vielä koskaan kommentoinu! hups.. :P

vaikka siun tyyli on täysin erilainen kuin miulla, on silti hauskaa seurata asuvalintojasi ja mielenkiintoisia tekstejä.(:

naela
27/67 | 

Kiva kun Nelliina muutit Indiedaysin alta pois.

Joku kyseli onko muilla ongelmia Indiedaysin blogien kanssa ja täällä ilmoittautuu yksi, en ole pariin päivään päässyt yhteenkään sisälle! Muita??

greata
28/67 | 

Onnea Nelliina uudelle vuodelle ja uudelle "kodille"!

Vaikka itse olen minimalisti ja tyylini melko tipahtaa samaan lokeroon Stellan kanssa pidän blogistasi enemmän (ei sillä että siinä toisessakaan mitään vikaa olisi). Sinulla on rohkeutta, uskallusta ja taitoa nimenomaan tuollaiseen pitkään, ihanaan vaateleikkiin ja blogistasi huokuu lämmin ja sydämellinen persoonasi. Eipä siis muuta, kuin että toivon sinun jatkavan hyvää työtä myös Olivian puolella. :)

iinuska
29/67 | 

Onnea uudelle vuodelle uudessa osoitteessa! :)

Voi että, olen aivan samaa mieltä edellisten kanssa: vaatteesi ja tyylisi ovat aivan ihania! Ja hiuksesi, minkä värisinä tahansa - onneksi itselleni ei istu muu kuin ruskea eri sävyissä, tulisin hulluksi kun yrittäisin valita esim. kirkkaan punaisen ja tumman ruskean välillä... Mutta miten kenelläkään voi olla noin ihana tyyli (et sinä mikään tyylitön ole, et vain ole klassisen TYLSÄ), ja vielä taito tehdä itse lisää ihanuuksia, kuten tuo kuparinen hame (johon muuten olen palavasti rakastunut)? Voisin ottaa sinut personal stailaajakseni. :D

30/67 | 

Vitsit miten ihania mekkokuvia! tykkään talvestakin, mutta kieltämättä pukeutumisrumba on rasittavaa. (siihen päälle vielä kahden muksun pukemiset, niin AVOT!)

Hyvää uutta vuotta ja "onnea uuteen kotiin"! =)

iinuska
31/67 | 

Onnea uudelle vuodelle uudessa osoitteessa! :)

Täytyy kyllä yhtyä muiden sanomisiin, ihania vaatteita ja ihana tyyli! Niin, et sinä mikään tyylitön ole, et vain ole tavallisen TYLSÄ. Ja voi että noita hiuksia, missä värissä vain - tulisin varmaan hulluksi jos itselleni sopisi tuolla tavalla kaikki, en pystyisi päättämään esim. kirkkaan punaisen ja tumman ruskean välillä... Miten voikin olla noin persoonallisen kaunis ihminen jolla on upea tyyli ja vielä taito tehdä itse ihanuuksia? (Olen palavasti rakastunut tuohon kupariseen hameeseen.) Voisin oikeasti ottaa sinut personal stailaajakseni. :D

jennnnnnnnnnnnnnnu
32/67 | 

ihana kuva tuo neljäs mekkokuva, jossa on mustavalkoinen mekko ja suorat hiukset ! näytät siinä jotenkin hoikemmaltakin, johtuuko tavallisesti kiharoista poikkeava kampaus :)

33/67 | 

Sulle käy aivan älyttömän hyvin tuo punainen tukka ! Jos jossain vaiheessa kyllästyt tummanruskeaan, niin palaathan takaisin punertavaan? :)

Uusia vuosia !

rallimarsu
35/67 | 

Mulla on myös ongelmia google readerin syötteenlukijan kanssa. Kuvat ei näy. :(

Pitää kai olla reipas ja tulla lukemaan sitten se itse oikea postaus sivuille.

Laura
37/67 | 

On ongelmia Indiedaysin kanssa, pääosin ilmeisesti niillä, joilla on Soneran verkko! Indiedays kehotti meilaamaan IP-osoitteen (jos ette tiedä, niin esim. googlaamalla What's my IP löytyy sivuja, joista saatte selville) indiedays@indiedays.com. Kuulemma selvittävät parhaillaan Soneran kanssa tilannetta.

38/67 | 

Vitsi mikä kesäkaipuu tosiaan tuli! :D Tän "uuden blogin" banneri on tosi ihana! Hyvää ja onnellista uutta vuotta :)

39/67 | 

Voi hei ja hienoa uutta vuotta tänne uuteen blogiosoitteeseen! Näyttää mahtihienolta, ja samoin kuvakollaasi. Herätti kesänkaipuun täälläkin päässä :)

Helkku
40/67 | 

Ihana tuo läpileikkaus tyyliin! Se antoi kattavan kuvan sun omasta persoonallisesta tyylistä, joka onkin aivan mahtava :)

Mä toivotan sulle oikeen kenkärikasta uutta vuotta 2011!! :D

sohvi
41/67 | 

saisko tän blogin jotenki nii et ilmotukset tulis bloggeriin? Mulla ei ainakaan tullu eikä tätä uutta osotetta pystyny ainakaan vielä lisäämään :(

poppana
42/67 | 

sulla on kyllä ihana tyyli! tyylisi vaihtelevuus on suuri plussa :) ja mekot on kyllä parhaita samaa mieltä olen!!

pauliina
43/67 | 

Hauskaa uutta vuotta!

Mahtavaa että joku uskaltaa kokeilla hiuksilla kaikkea uutta! Nuo kunnon kuparin punaiset hiukset tuossa kuvassa missä on violetti hiuskoriste näyttävät niiiin upeilta, jokohan olisi aika siirtyä akselilta tumman ruskea-musta vähän räväkämpään sävyyn.. Mihin väriin muuten itse olet eniten mieltynyt?

naria
44/67 | 

Oi Nelliina, oot helmi! Olivia vetää kyllä blogivalinnoillaan pisteet kovaa kotiin, sinä ja Stella ootte olleet mun suosikkibloggaajia jo vuosikaudet. Oon varsin iloinen siitä, että siirryit indiedaysistä tänne - ihan jo blogin visuaalisenkin ilmeen takia, tykkään!

Onnea siis uuteen blogikotiin ja iloista uutta vuotta! Olkoon se täynnä ihania kenkiä, upeita mekkoja ja inspiroivia ihmisiä.

n
45/67 | 

Apua, jouduin palaamaan useaan kertaan katsomaan tuota asukuvaa, jossa sinulla on päällä musta mekko valkoisilla kuvioilla ja valkoiset sukkahousut! Ihan älyttömän upea yhdistelmä!:D Ja valkoiset sukkahousut on vielä niin vaikea yhdistää ja usein näyttävät mielestäni karseilta, mutta nyt tuli sellainen "pakko saada" olo. Pitäisi tosin olla noin kaunis mekkokin :)

46/67 | 

Kommentoin todella, todella harvoin, mutta nyt oli aivan pakko.

Ensinnäkin, oikein fantastisen loistava blogi sinulla! Jutuistasi tulee aina hyvälle tuulella, ja tuntuu jo nyt näin heti alkuun, että tästä tulee jotakin vielä parempaa kuin Indiedaysin puolella. Toiseksi, minusta sinulla on tyyli, mekkotyyli :)

Kolmanneksi, olet niitä ensimmäisiä (ja parhaita) bloggaajia joiden blogeihin olen koskaan tutustunut. Juuri sinun juttujesi innoittamana minäkin aloin omaa blogia kirjoittelemaan. Neljänneksi, (kauheeta listaa nyt aloinkin kirjoittelemaan) erittäin hyvään paikkaan itsesi löysit. Minä kaupustelin tuossa alkuvuonna Oliviaa.

Pari toivettakin tulevia postauksia varten olisi:

Olen huomannut ettet ole oikein niitä koruihmisiä, voisitko siis pitää joskus vaikka viikon, jona jokaisena päivänä käyttäisit koruja?

Olen huomannut, kuten varmasti kaikki muutkin että kenkäkoelmasi on todella hulppea ja hieno, mutta löytyykö jopa sinulta niitä inhokkikenkiä jotka ostettu henken mielijohteesta halvan hinnan tai muun houkuttimen takia. Kamalat kengät - juttu olisi tosi kiva, siis jos niitä huippuoutoja, käyttökelvottomia tai liian noloja klopottimia kaapin perukoilta löytyy.

Vähän samankaltainen juttu kuin että millainen on Nelliinan päivä, mutta nyt vaihtaisit osia jonkun toisen bloggaajan kanssa (vaikka jonain hyvin tylsänä vapaapäivänä jona ei ole muuta tekemistä kuin vaatteiden silittäminen ;)). Eli pukeutuisit kuin kyseinen bloggaaja, ja muutenkin vähän hänen päiväohjelmaansa koittaisit itsellesi soveltaa.

Top 5 mekot, -nettikaupat ja - kirjat - jutut olisivat myös tosi kivoja.

Pahoitteluni hullut ideani (näitä syntyy aina näin öisin) ja erittäin hyvät uudet vuodet! Nöpölle myös terkkuja, on tosi komea kolli :)

48/67 | 

Kommentoin todella, todella harvoin, mutta nyt oli aivan pakko.

Ensinnäkin, oikein fantastisen loistava blogi sinulla! Jutuistasi tulee aina hyvälle tuulella, ja tuntuu jo nyt näin heti alkuun, että tästä tulee jotakin vielä parempaa kuin Indiedaysin puolella. Toiseksi, minusta sinulla on tyyli, mekkotyyli :)

Kolmanneksi, olet niitä ensimmäisiä (ja parhaita) bloggaajia joiden blogeihin olen koskaan tutustunut. Juuri sinun juttujesi innoittamana minäkin aloin omaa blogia kirjoittelemaan.

49/67 | 

Neljänneksi, (kauheeta listaa nyt aloinkin kirjoittelemaan) erittäin hyvään paikkaan itsesi löysit. Minä kaupustelin tuossa alkuvuonna Oliviaa.

Pari toivettakin tulevia postauksia varten olisi:

Olen huomannut ettet ole oikein niitä koruihmisiä, voisitko siis pitää joskus vaikka viikon, jona jokaisena päivänä käyttäisit koruja?

Olen huomannut, kuten varmasti kaikki muutkin että kenkäkoelmasi on todella hulppea ja hieno, mutta löytyykö jopa sinulta niitä inhokkikenkiä jotka ostettu henken mielijohteesta halvan hinnan tai muun houkuttimen takia.

50/67 | 

Kamalat kengät - juttu olisi tosi kiva, siis jos niitä huippuoutoja, käyttökelvottomia tai liian noloja klopottimia kaapin perukoilta löytyy.

Vähän samankaltainen juttu kuin että millainen on Nelliinan päivä, mutta nyt vaihtaisit osia jonkun toisen bloggaajan kanssa (vaikka jonain hyvin tylsänä vapaapäivänä jona ei ole muuta tekemistä kuin vaatteiden silittäminen ;)). Eli pukeutuisit kuin kyseinen bloggaaja, ja muutenkin vähän hänen päiväohjelmaansa koittaisit itsellesi soveltaa.

Top 5 mekot, -nettikaupat ja - kirjat - jutut olisivat myös tosi kivoja.

Pahoitteluni hullut ideani (näitä syntyy aina näin öisin) ja erittäin hyvät uudet vuodet! Nöpölle myös terkkuja, on tosi komea kolli :)

PS. Anteeksi että näin paljon kommenttiboksiasi roskasin, olen välillä vain malkoinen hölösuu, enkä saa asiaani sitten millään noin pieneen tilaa, mitä näemmä tekstiä yhteen viestiin mahtuu.

rairai
51/67 | 

Ilmeisesti koko indiedays on mäsä kun sinne ei enää pääse tms, hyvä että muutit sieltä pois!

Ja tyylistä: itse äärimmäisen värivammaisena olen todellakin kateellinen, miten kukaan osaa käyttää keltaista väriä ja olla samaan aikaan tyylikkään ja uskottavan näköinen! Myöskään en osaa yhdistellä punaista sujuvasti muihin väreihin, vaan yleensä tyydyn punaisen kanssa pukeutumaan muutoin kokomustaan. Mutta esimerkiksi asussa jossa oli nuo ihanaiset kirkaanpunaiset maiharit ja sinapinkeltainen takki ja kuviollinen mekko oli mielestäni hyvin onnistunut värikokonaisuus, samaan aikaan värikäs muttei räikeä.

Päivi
53/67 | 

Upeaa, ihanaa uutta vuotta Sinulle, Sakulle ja Nöpölle! Ja kaunis kiitos loistavasta blogistasi :)

hanna
55/67 | 

Moikka Nelliina!

Olisiko mahdollista saada kuvaa ja mittoja siitä aikoja sitten täällä blogissakin näkyneestä harmaasta Zaran suuuuuuuuresta neulehuivista / -viitasta? Ihastuin siihen tuolloin ja kovasti haluttaisi neuloa itselleni jotakin samansuuntaista :)

Tässä postauksessa kyseinen neulos ainakin näkyy (toiv. linkki toimii): http://nelliina.indiedays.com/2009/10/25/viikonloppu-asukuvina/

Blogisi on mahtava! Thumbs up! :)) Jatkan seurailua täällä uudessa osoitteessakin :)

Se Ex-Miehelleen Keikistellyt
57/67 | 

Oon ihan alkuperäisestä vaatehuoneesta asti seurannut blogiasi, ja täällä ollaan edelleen. :)

Nelliinan vaatehuone on jo pitkään ollut ainoa blogi, jota seuraan lähes päivittäin. Pidän kirjoitustyylistäsi. Ja kuvat on kivoja (kuten joskus silloin nuoruusvuosina kirjeenvaihtoystävä-ilmoituksissa aina oli).

Onnellista tätä vuotta!

Mariluu
58/67 | 

Kiitos, olen mukana ehdottomasti!! Hyvää uutta vuotta sinulle ja tuokoon se mukanaan paljon ihania asukokonaisuuksia mekkoineen ja kenkineen. Olet muuten niin oikeassa farkkujen suhteen! :) Ja terveisiä Roomasta. Otin yhden näyteikkunakenkäkuvan ajatellen, että laitan sen sinulle sähköpostiin jossain vaiheessa jos saan aikaiseksi.

Ai niin, ekat Parikkani tulivat. Raquelit. Mitä kerroitkaan nahkapohjaisista kengistä aiemmin...Oletko aina teettänyt ne pohjat suutarilla vai oletko käyttänyt ilmankin? Ohuesti muistan tästä jo keskustelleen, mutta kun pätkii.

Laura
59/67 | 

Aina kun klikkaan tähän blogiin, ohjaudun ensimmäisenä johonkin vanhaan, ruskeapohjaiseen blogiisi. Tapahtuuko muilla näin? saisikohan sen asian jotenkin hoidettua? :) Ja sitten tämä kommenttihomma; eli olisi kivaa, jos aina ei tarvitsisi skrollata sivun yläreunasta alas kun selaa kommenttisivuja, vaan lukija palautettaisiin automaattisesti siihen kohtaan, josta kommentit alkavat.

Noonu
61/67 | 

Värjäsin just tuon väriset oranssit hiukset kun tossa tokaviimesessä kuvassa! Todella inspiraatiokuva! : )) olen muutenkin tekemässä kovaa kyytiä paluuta tummaan pukeutumiseen... kuva anto lisä inspistä! :)

merri
62/67 | 

Voi että, sulla on kyllä niin ihana tyyli :) Pakko oli kommentoida kun tuli noita kuvia katsellessa sellainen fiilis että tekisi mieli lätkiä puolet niistä vaatehuoneen oveen inspiroimaan ja muistuttamaan ihanista mekoista ja korkkareista ja väreistä joita itsekin omistan mutta harvemmin uskallan tai muistan käyttää.

Ninni
63/67 | 

Ihania kuvia!! Noi valkoiset sukkahousut on tosi upeat sun päällä. Wau.

Ja kiitti myös Nöpö-postauksesta, mullakin on kaksi kissaa ja kissajutut on aina sydäntä lähellä.

Jenni
67/67 | 

Luin haastattelusi jonkun iltapäivälehden sivuilta ja minulle tuli suurena yllätyksenä ikäsi. Olen toki ollut koko blogihistoriasi ajan Nelliinan Vaatehuone -blogista tietoinen, en vain ole koskaan seurannut blogiasi juuri siitä syystä, että oletin sinun olevan 18-22-vuotias ulkonäkösi ja tyylisi vuoksi. Ajattelin siis, että myös blogisi sisältö on jotain samankaltaista, nuoremmille sopivampaa. Nyt kun huomasin, että oletkin paljon vanhempi mitä kuvittelin, olen ajatellut unohtaa ennakkoluulot ja tutustua blogiisi oikein kunnolla. Olet hyvin suosittu, eihän niin monet ihmiset voi olla väärässä. Ihanaa, että olette lempibloggarini Stellan kanssa "naapurit". Toivottavasti viihdyt Oliviassa. Kaikkea hyvää ! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012