- Kaupallinen yhteistyö: Dermalog -

Kuivaihoisena atoopikkona on tullut todettua, että ihonhoidosta ei voi laistaa. Laiskottelu kostautuu hyvin nopeasti ja saan heittää hyvästit yöunille kutisevan ihon vuoksi. Sain muutama viikko sitten testiin apteekissa myytävät Dermalogin ihonhoitotuotteet, jotka ovat olleet osa minun ja tyttäreni arkea siitä lähtien. Tai ensin vain minun, mutta nyt myös tytön kun sain vihdoin vakuutettua neiti epäileväisen siitä, että voide ei kirvele. Anni oli jostain saanut päähänsä, että vain öljyä saa laittaa hänen iholleen, ei mitään muuta. Uhmaikäisen vakuuttaminen on välillä melkoinen prosessi...! 

Meidän perheen naisilla ihoasiat ovat jakaantuneet niin, että minä olen perusatoopikko ja kuivaihoinen, mutta saan hyvillä tuotteilla pidettyä homman hallinnassa. Anni taas on ikävä kyllä astetta pahempi atoopikko ja vaatii paljon rasvaisempia tuotteita kuin minä. Lapsillekin soveltuva Dermalogin Skin-cure on osoittautunut todella päteväksi pelastajavoiteeksi tytön iholle. Lapsi ei vielä ymmärrä olla raapimatta itseään (yleensä unissaan), ja erään uimahallissa vietetyn päivän jälkeen tytön jalkojen iho näytti seuraavana aamuna siltä, kuin hän olisi kävellyt ruusupuskan läpi. Olin purskahtaa itkuun kun näin raapimisjäljet.

Tässä vaiheessa kävimme vakavan keskustelun arvon 2-vuotiaan kanssa siitä, saako äiti levittää iltaisin "lääkevoidetta". Nimesin Skin-curen lääkevoiteeksi, että lapselle kävi selväksi asian tärkeys. Tyttö hyväksyi tarinan pienen harkinnan jälkeen.

Nyt ollaan jo vahvasti voiton puolella, yöllinen raapiminen on saatu kuriin sekä suojaavilla vaatteilla että Skin-Curella, ja lapsi on todennut, että voide ei sittenkään kirvele vaan tuntuu aika kivalta. Ihotautilääkäreiden kehittämät Dermalogit ovat hajusteettomia, parabeenittomia ja säilytysaineettomia, niin myös Skin-cure. Hajusteettomien tuotteiden tuoksu on puhtaan neutraali, joka on paras mahdollinen tuoksu ihovoiteessa.

Ykkösvinkki kuivaihoisille: olen käyttänyt kerran viikossa vartalokuorinnan jälkeen Skin-curea naamion tapaan sääriin ja jalkoihin kantapäitä myöten ja lopputuloksena on ihan unelmapehmeä iho. Sama vinkki toimii myös käsien iholle, lisää vielä päälle puuvillakäsineet yöksi niin teho on taattu. Tällä viikolla tein naamion monen tunnin pihatyörupeaman jälkeen saunassa, joka edustaa minulle sitä äärimmäistä rentoutusta. Koti-Spa on parasta!

Dermalogin ihonhoitosarjaan kuuluu myös kevyempiä voiteita kuin erittäin rasvainen Skin-cure, tuubit tunnistaa värikkäistä korkeista. Lotion on tarkoitettu normaalille ja rasvaiselle iholle, Emulsiovoide normaalille ja kuivalle iholle päivittäiseen käyttöön, ja rasvainen emulsiovoide kuivan ja hilseilevän ihon hoitoon.

Kaikkia voiteita voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Näistä erityisesti kevyt Lotion sopii meikin alle käytettäväksi, se imeytyy hetkessä eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Itseasiassa näitä kaikkia voiteita tuntuu yhdistävän se, että ne eivät tahmaa. Jopa erittäin rasvainen ja tuhti Skin-cure on huolellisen ihoon hieromisen jälkeen lähinnä enää pehmoinen tunne, ei klähmäinen liisteri. Tämä toki kuivaihoisen kokemus.

Kun pelissä on oman lapsen iho, kannan erityistä huolta tuotteiden turvallisuudesta. Toki tämä pätee myös omaan ihooni. Dermalogin tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki, jonka kriteereissä huomioidaan laatu, ympäristövaikutukset ja turvallisuus. Joutsenmerkin lisäksi Dermalog on vasta saanut kansainvälisen AllergyCertified-merkinnän. 

Minulle itselleni jäi testikierroksen jälkeen päivittäiskäyttöön Emulsiovoide. Se tuntui vartalon iholle täsmälleen sopivalta. Ihonhoitoni ajoittuu iltaan, kun saan levittää vartalovoiteen suihkun jälkeen kaikessa rauhassa ja sen jälkeen hetkisen vain olla. Iltaan sijoittuva kauneudenhoitorutiini on päivittäinen pieni hengähdyshetki hektisen arjen keskellä, josta pidin testijakson aikana tiukasti kiinni. Kuten jo alussa kerroin, minulla on taipumusta epäjärjestelmällisyyteen ja rutiinien kartteluun, vaikka tiedän sen johtavan kaaokseen. Myös ihonhoidossa. Tällainen testijakso on aina äärimmäisen hyvä muistutus siitä, että rutiini kannattaa ja iho voi hyvin.

Kommentit (6)

Jollu
1/6 | 

Pakko kommentoida sen verran, että meillä pojalla epäiltiin atooppista ihottumaa ja yhden talven sitä rasvailin ihan hulluna. Nyt tammikuussa kokeilin ihan muusta syystä kauramaitoa normi maidon sijaan ja iho alkoikin parantua ? En tarkoita, että teillä olisi välttämättä sama homma, mutta välillä voi tosiaan olla ruokavalio juttuja nämä. Itse aion ottaa myös kokeiluun saman. Viime talvi oli ihan kamala kun käsiä kirveli vaikka oli ties kuinka monia rasvoja kokeillut ?

Zara
2/6 | 

Meillä jouduttiin käyttämään sibicortia kuureina kunnes apteekissa vinkattiin Aco mini derm - rasvasta, aivan loistotuote ja kuivat läiskät ovat historiaa! Kuulemma juuri vettä sisältävät voiteet kirvelevät kun vesi käy rasvanlevityksen jälkeen haihtumaan iholta. Aco mini derm ei siis kirvele ja ihosta tulee ihanan pehmeä. Tästä saa myös korvauksen reseptillä. Myydään pikkutuubeissa ja isossa pumppupullossa. Kannattaa joskus testata! ?

Halina
3/6 | 

Ovatko nämä tuotteet kela-korvattavia reseptillä? :) itselläni on lääkityksestä aiheutuvia atooppisen ihon oireita ja olen menossa käymään ihotautilääkärillä. Kysyn häneltä reseptillä voiteet, sillä tulee tällä hetkellä huomattavan kalliiksi ostaa apteekkivoiteita kun niitä kuluu paljon :)

Tähtimö

Halina, ovat Kela-korvattavia. Meillä tytöllä on emulsiovoide lääkärin reseptillä.

Dermalogiin tykästynyt
4/6 | 

Minulla on urtikaria ja punainen voide tuli käyttöön ihotautilääkärin oman kokemuksen kautta. Nykyään koko sarja käytössä. Shampoo ja hoitoaine todella hyvät koko perheelle ja pesuneste ihan paras meikin poistossa! Suosittelen kokeilemaan niitäkin.

Vierailija

Meidän lapselle ja itsellenkin Dermalogin voiteet ovst olleet erittäin hyviä. Imeytyy nopeasti ja tuntuu, että näitä kuluu vähemmän kuin muita kokeilemiamme voiteita, iho on paljon paremmassa kunnossa. Kokeilin vielä lapsen kylpyveteen sarjan pesunestettä ja senoli kanssa aivan huippu, vaahtosi tosi hyvin eikä kuivattanut ihoa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010