Kirjoitin hetki sitten IsaDoran kromipuuterista, jolla saa aikaan näyttävän peilipinnan kynsiin. Kommenttiboxiin tuli vinkkiä, että myös halpissarja Essencellä olisi kynsipuuteria kokoelmissaan, joten pitihän se käydä heti tarkistamassa. Alle 4 euroa maksavaa Essencen Metal Shock -puuteria löytyi Minimanista kolmessa eri sävyssä, joista valitsin nro 2: Me and my unicorn. Yksisarvispöly kuulosti huipulta. 

Ihan selvä ero IsaDoran kromipuuteriin oli selvästi pigmentissä. IsaDoran tuote oli niin runsaspigmenttinen, että sillä sai täysin peittävän hopean pinnan kynteen. Essencen puuteri taas oli vaaleapohjainen ja läpikuultava, jolloin sillä sai aikaan ainoastaan läpinäkyvän helmiäissävyn. IsaDoran kromipuuteri oli myös selvästi hienojakoisempaa, joka takasi oikean peilipinnan. Eli tässä mielessä kalliimpi tuote vei voiton, mutta toisaalta tuotteet ovat keskenään täysin erilaisia, joten vertailu ei välttämättä ole mielekästä. Kromipuuteri vs kynsipuuteri. 

Yksisarvispölyllä sai aikaan hauskan kuultoefektin kirkkaan aluslakan päälle, kynsi kiiltää valosta riippuen violetin, pinkin ja vihertävän eri sävyissä. Sitä on ihan mahdotonta saada tallentumaan still-kuvaa, pitäisi olla video. Yllä näkyvässä malliesimerkissä pohjalakka on tosiaan väritön, efekti on täysin erilainen jos sen hieroo värillisen peittävän lakan päälle. Nimettömän kynnessä on lisäksi koristelu kunnon hilelakalla. 

Joten foliomaista peilipintaa etsiville Essencen kynsipuuteri ei ole se juttu. Vaaleampia herkkiä sävyjä haluaville se taas toimii hyvin. Tulipahan testattua ja mukavaa näpertelyä tämä kynsipuutereiden kanssa touhuaminen on :)

Kommentit (2)

Maria Ihanaista
1/2 | 

Hei mahtavaa, että kirjoitit tästä just kun mietin kumman noista kahdesta tuotteesta hankkis! Täytyy sijoittaa siis vähän enemmän, koska haluaisin juuri sellaisen ihan kunnon peilipinnan!

Hennnna
2/2 | 

Mulla on kynsissä tällä hetkellä samaa tuotetta, päädyin vain sivelemään sitä kynsille toisenkin kerroksen, jolloin lopputuloksesta tuli todella peittävä! Ei tosiaan peilipintainen, mutta todella hohtava kuitenkin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010