Tamperelainen muskelimasa Bull ei varmaan kaipaa esittelyjä, mutta tamperelainen burgeribaari the Bull taas on uusi tulokas cityssä. Me poikettiin työporukalla lounaalla Hatanpään Valtatielle viime viikolla avatussa ravintolassa ja kyllä kannatti. En tosin muuta kuvitellutkaan, sillä puikoissa heiluu mm. Sami Lappalainen, mies Gastropubien takana. Gastropub Tuulensuun ruokalista on se ainoa asia mitä minulla on Tampereelta ihan tosissaan ikävä :D

The Bull tarjoilee aina lounastunneilta yöhön asti hampurilaisia (ja kaljaa), rennolla manselaisella otteella. Pian on kuulemma luvassa Gastropubin oman panimonkin tuotteita, ja tiskillä oli myös vaikuttava rivi erilaisia ginejä. "Not so fine dining" slogan kuulostaa juuri sellaiselta tunnelmalta mitä minä kaipaan.

Listalla on ihan käsittämätön määrä erilaisia lihaisia burgereita, mutta myös kasvissyöjät ja vegaanit on huomioitu. Lounasaikaan seinälle ilmestyy päivän spesiaalit, sisältäen myös salaattivaihtoehdon. Kiireisimpään lounasaikaankin the Bullissa oli pöytiintarjoilu, se kuuluu pakettiin vaikka osa asiakkaista jonottelikin kaikessa rauhassa tiskille. 

Annokset kannettiin pöytään kokoa-itse-tarjottimilla, mikä oli erittäin jees koska esimerkiksi minä en kaipaa hampurilaiseeni suolakurkkuja (maailmassa on virhe tässä kohdin, en voi käsittää lämpöisiä suolakurkkuja). Pöytäseurueemme hampurilaiset olivat kaikki vähän erilaisia, possuburgerissa oli mukana raikasta omenaa ja valkosipuliburgerin jälkeen oli kuulemma odotettavissa kotona palautetta. Että valkosipulia ei oltu pihistelty.

Pikaisen gallupin jälkeen kenelläkään seurueestamme ei ollut mitään valitettavaa, ruoka oli lounasannokseksi taattua manselaista gurmettitasoa. Maksaessa vielä kyseltiin että eihän sämpylä ollut liian kuiva (onks tyyny hyvin), tai onko muuta palautetta annoksista. Kerrankin oli sellainen fiilis että ravintolaa ihan oikeasti kiinnosti asiakkaiden palaute ja annoksia ollaan valmiita kehittämään toiveiden mukaan.

Seuraavana päivänä lounasaikaan olimme taas raapimassa the Bullin ovea, mutta tällä kertaa jono ulottui kadulle asti joten jouduimme hyväksymään tappiomme. Ilmeisesti tamperelaiset ovat ravintolan löytäneet ja hyvä niin, koska tämä rento ruokala ehdottomasti kannattaa löytää. 

Kommentit (2)

möhököhö
1/2 | 

Ihanaa että joku muukin on hampparikurkkuja vastaan, en ole enää yksin tämän asian kanssa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010