Suomessa ei oikeastaan ole ollut aiemmin kunnollista blogigaalaa, vaan blogiportaalit ovat järjestäneet omia palkintogaalojaan. Tänä vuonna tilanteeseen on tullut muutos kun The Blog Awards Finland järjestetään ensimmäistä kertaa. Kategorioita on aina kulttuuri&yhteiskunta -aiheisista blogeista matkustukseen, muotiin, sisustukseen ja vlogeihin, yhteensä 11 eri aihepiiriä. Tuomaristo on valinnut viisi ehdokasta jokaiseen kategoriaan ja Pätsiniemi (aka Nelliinan Puutalo) on järkytyksekseni mukana top 5 sisustusblogeissa.

Eh... tämä on varmaan se hetki kun voin ihmetellä ääneen että mitä helkkaria, en tiedä sisustuksesta mitään! Tuunaan vain meidän taloamme makumme mukaiseksi ja yritän opetella puutarhanhoitoa. Mutta ilmeisesti ei niin ammattimainenkin projektiblogi sopi viiden joukkoon, joten mitäs tässä ritari ässä, kiitos ja kummarrus tuomaristolle. Muut sisustuskategoriassa ehdolla olevat blogit ovat: Valkoinen Harmaja, Moderni Puutalo, Raw Design blog ja Varpunen.

frontpage

Linkin takaa löydät kaikkien kategorioiden ehdokkaat ja samalla voit halutessasi äänestää suosikkiasi jokaisesta 11 kategoriassa (äänestäjien kesken arvotaan hyviä palkintoja). Homma kulkee kuitenkin niin että tuomaristo päättää voittajat, mutta myös lukijasuosikit palkitaan 2.10. järjestettävässä gaalassa.

Heti iski kauheat paineet kirjoittaa jotain järkevää&fiksua seuraavaksi postaukseksi :D pitää varmaan harjata matonhapsut suoraan ja ottaa pari taiteellista kuvaa.

 

Kommentit (2)

2/2 | 

Blogisi on ehdolla varmasti siksi, että on paljon meitäkin, jotka seuraa mieluummin tällaista aidontuntuista blogia jossa eletään, kuin noita kokovalkoisia tunnelmakuvasivuja, joita on tällä hetkellä noin miljoona. :) Blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani! Älä missään tapauksessa muuta linjaasi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011