Ah tiistai, I salute you! Elämä on takaisin uomillaan. En silti riskeerannut, vaan jatkan varovaisen rennolla linjalla. Minä olen fiilispukeutuja jos kuka, tyylini kumpuaa täysin siitä mitä pääni sisällä tapahtuu. Tänään tapahtui farkkuja, pitsiä ja consseja.
Leviksen Skinny Rollerit - Studio25

Pitsiteeppari - Tokion tuliaisia 2009

Mintunvihreät Conssit - Nelly.com (saatu)Punaiset herkkukynnet KoneHelsinki :D jaksan vieläkin ihmetellä tätä vapiksesta löydettyä kynsilakkaa, yhdistän KH:n niin tiukasti 2000-luvun alun ravesceneen.

Kommentit (16)

2/16 | 

Noi on ihan uskomattomia nuo kone helsinki / flormar lakat. Pysyvyydeltään, levittyvyydeltään ja ulkonäöltään.

Ihana farkkuasu muuten!

3/16 | 

Voi mitkä kengät! Sluurps.

Aloin myös heti miettii mihin teepaitaani voisin ommella pätkän pitsiä helmaan :D Just tuollaista leveää ois laatikossa pari metriä käyttämättömänä, se kun olikin liian raskasta hameenhelmaan.. mutta paidassa vois toimiakin.

Hissuni
5/16 | 

Näytät aivan upealta ! Olen vasta uusi lueskelia ja en yleensäkään lue blogeja, mutta sinä sytytit minut ja nyt luen blogiasi aina kun voin bussista lähtien xD. Mietiskelen, että mistä saat rohkeutta pukeutua joskus hieman erikoisiinkin vaatteisiin, jotka minä karttaisin kaukaa, vaikka ne on aivan ihania ?

Fiipi
7/16 | 

On ollu suunnitelmissa pidentää t.sinistä t-paitaa pitsillä. Oon aatellu pitsinauhaa mutta tuohan onkin parempi idea laittaa vähän epäsymmetrisesti kangasta. Ei muuta kuin kankaan metsästykseen :)

P.S. Pääsen loppuvkosta vihdoinkin tuhlaamaan Vilan lahjakorttini! Jee!

8/16 | 

Ei hitsi ostin vasta itelle Kuopion reissulla turkoosit tennarit ja heti aloin himoita noita sun mintunvihreitä kenkiä nyt! En näköjään vaan ei vastustaa sinivihreitä asioita! :D

Hannanna
12/16 | 

Näytätpäs taas kauniilta ja raikkaalta, oikein kesäkeijulta! Ja toi sun tukka on aivan ihastuttava.. Katkerana likaisen hiekkatien värisine hiuksineni.. :)

Ninariina
14/16 | 

Ostin juuri Vapiksesta KoneHelsingin ihokarvojenajogeeliä ja hitsi että tuntui oudolta, kun liitän sen myös niihin rave-vaatteisiin. Nyt mulla on reivikainalot, hihi. Ihmeen hyvältä muuten tuote tuntui iholla, ei jäänyt mitään jälkipoltteluita kuten monesta muusta tuotteesta on jäänyt.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012