Syksy saapuu, ja lukunurkkani valtaavat vahvasti viihteelliset (lue: harvinaisen kornit) vampyyrisadut. Tällä kertaa Abigail Gibbsin The Dark Heroine. Oikeasti, tuo kirjan nimikin on jo liikaa. Vastaava addiktio kuin zero-cocis, en voi sille mitään :D


Ps. jos Milavidan historia innostaa (tai olet ehta ghost buster), vilkaise Aavedatan pätkä kummitusten metsästyksestä Näsilinnassa. Kammottavan huono äänenlaatu, mutta Milavidaa on päästy kuvaamaan sellaisiin paikkoihin mihin normaalisti ei ole pääsyä ja se tekee videosta mielenkiintoisen. KLIK!

Kommentit (6)

Talvikettu
1/6 | 

Siis korjaan, tuo taitaa ollakin illallinen vampyyrin kanssa mutta vain englanniksi :D

Talvikettu
2/6 | 

Oi, luin eilen Abigailin Gibbsin "illallinen vampyyrin kanssa" ja teinimäisyydestä huolimatta tykkäsin siitä. Oli kuitenkin hiukan aikuisempi tyyliltään kuin esimerkiksi twilight. Dark heroine taitaa olla kokonaan eri kirja eikä illallisen jatko-osa? Pitäisi tuo kyllä myös lukaista pian :)

Madame K
3/6 | 

Oletko lukenut S.U. Pacat'n kirjoja Captive Prince vol. 1 ja vol. 2? Eivät ole vampyyrikirjallisuutta mutta olen aika varma että pitäisit niistä! Teokset voi lukea netistä. http://freece.livejournal.com/35519.html Nämä teokset ovat saaneet todella hyvät arvostelut! Tutkielma kontrollista ja itsekurista. Ihana hiipivä intohimo. En voi kehua tarpeeksi!

zinch
5/6 | 

Eih, tuo kirja tuli itse "vahingossa" ostettua. Mitä-tuli-tehtyä-reaktio tuli siinä vaiheessa kun tajusin päähenkilöiden teini-ikäisyyden, samoin kuin kirjailijankin. Tarkoitus ei ollut ostaa Twilight-kopiota, mutta... Tulipa luettua, en kyllä suosittelisi, menee vähän liian vamppyyrikorniksi meikäläiselle :D (Ootkos muuten Argeneau-vamppyyrisarjaan tutustunut?)

myohmy
6/6 | 

Tämä kirja näytti ja vaikutti nuorten kirjalta, mutta oli aikuisten hyllyssä. Lainasin siis kirjastosta ja päätin ottaa selvää mistä on kyse. 1995 syntynyt kirjailija on aloittanut kirjan kirjoittamisen ollessaan 15-vuotias ja kirjoittanut sitä netissä aina pätkän kerrallaan lukijoiden kommenttien perusteella. Mielenkiintoinen ajatus ja siksi olisin halunnut lukea tämän kirjan, mutta en vain pystynyt. Jotain rajaa minunkin teineilylläni. Jo senkin takia huvitti kirjan K16 merkintä taka-kannessa. Kirjailijakin oli 15 tätä kirjoittaessaan, ehkä tämä oli siis kielletty yli 16-vuotiailta. ;) Lukematta on paha arvostella, mutta minulla siis palautui kirjastoon pienen selailun jälkeen. Jos fantasia kiinnostaa niin suosittelen venäläistä fantasia/kauhusarjaa josta on ilmestynyt kaksi osaa suomeksi : Yöpartio ja Päiväpartio (en tiedä mitä ovat englanniksi) mutta sarja on ollut Venäjällä kova menestys ja kirjoja on käännetty monelle kielelle. Päiväpartio on itseasiassa sarjan toinen osa, mutta aloitin siitä ja alun ihmettelyn jälkeen olin koukussa. Aivan upea, mielenkiintoinen, nerokas ja erilainen fantasiasarja aikuisille. Joo on siellä vampyyrejakin, ettei tule vierotusoireita ;) Kirjan jutut liittyvät toisiinsa, mutta ovat myös tavallaan ihan omia upeita tarinoitaan. Varsinkin Päiväpartiossa. Kirjoittajat ovat Sergei Lukjanenko ja Vladimir Vasiljev. Nämä kirjat ovat tulleet uniini ja ajatuksiini hyvin voimakkaasti. Jos tykkää kauhufantasiasta ja nerokkaasta sellaisesta niin suosittelen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012