Eivätkö olekin hurmaavat kumisaappaat nämä Melissani! Punaiset söpöliinit pelastavat sadepäivät cityssä, jollei huvita tuhota nahkakenkiä. Löytyy minulta tietysti  järkevät matalakantaisetkin sadekelin saappaat, mutta jos voi valita niin... eikä ole menossa eräjormailemaan niin...


y11

y11


y12

y12

Antaa tulla vettä iiiihan rauhassa, ei haittaa yhtään! Paitsi että pitikös huomenna jo näkyä aurinko? Oh well.

Kommentit (17)

3/17 | 

Todella nätit, mutta en itse pysyis noilla pystyssä hetkeäkään :D (nimimerkillä: olin luultavasti hakemassa santsikuppia kahvia silloin kun tasapainogeenejä jaettiin....) Onneksi on Hai-saappaat, joihin olen ihastunu niin suuresti että tekis mieli kävellä niillä koko kesä läpi :)

tiina
4/17 | 

Oot niin kaponen, että näyttää melkein jo metkulan peilin kautta otetulta kuvalta! :)

lurre
6/17 | 

Miulla on samanlaiset, eivät vaan ole Melissat, vaan joku halvempi version ebayn ihmemaailmasta. Mutta ihan samalta näyttää, toimii <3 !

Isabella
9/17 | 

Ihan törkeän mageet kengät!:)

Ja hei,yhteen aikaisempaan kirjoitukseesi viitaten,oletko tietoinen/testannut Oriflamen kuivashampoota?Itse en ole testannut,mutta huomasin moisen tuotteen eilen kuvastoa selatessani.Ajattelin vain että jos sinua sattuu kiinnostamaan:)

10/17 | 

Aivan fantastiset.. Kumikorkkarit? Ei, mutta oikeasti, nuo korot nostaisivat mielialaa sateella ihan kirjaimellisesti! :)

maria
11/17 | 

nam, tässä asussa on monta herkkua kohtaa! Upeat kengät tietysti pompaa ekana silmille (olen myös miettinyt onko melissoilla hyvä kävellä), mutta nameja on myös marimekon hame ja mitä suloisin polkadot sateenvarjo!

Kirsikka
12/17 | 

Nyt sun kannattaa kipaista äkkiä Pelastusarmeijan kirpparille Kalevan päähän, siihen kirkon hoodeille vanhan Hellän paikka, siellä oli JÄTTIkokoinen retro essumekko kirkkaanpunaista puuvillaa jossa valkoisia n.2cm kokoisia sydämiä. :) 6€. Siitä sais vaikka mitä! Tulit mieleen kun sen näin.

sofia_
14/17 | 

oooh, ihanat! tahdon tahdon! Mä kuvittelin, että kukin koristellut peruskumpparit on kivat tyttökumpparit, mutta kyllä noi vievät ehdottomasti voiton!:)

15/17 | 

Mä olen aika tauno, mitä tulee naisten pukeutumiseen, mutta kenkien tekijänä korkkarit ovat estetiikan huipentuma, ja vielä tämmöset kumiset?! No huh huh, täytyy vain sanoa että aikamoinen piristys tämmösen kenkäsurffailijan arkeen :D Kiitoksia, pitää ruveta metsästelemään internetistä tuotetta.

hilla
17/17 | 

Moi! Hei vastaavatko nämä Melissat hyvin normikokoja? Eli esim. mikä koko sulla on noista? Ebaystä olisin tilailemassa ja koot mietityttää... :)

**********************************

Vastaan admin puolelta suoraan kommenttiin, kun en löydä enää näin vanhaa postausta, eli ovat aika pientä kokoa. Valitse ehdottomasti suurempi, jos olet kahden koon välissä. Itselläni on kokemusta neljistä melissoista ja kaikista 40, olen 39-40 kokoa aikalailla fifty-sixty. T: Nelliina

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012