Arvaatteko missä kävin syömässä?

Vihje yksi:








Vihje kaksi:















Hennesin vanha raitamekko toi kevättä mukanaan, vaikka ulkona ei nyt ihan mekkoa vastaava ilma ollutkaan. Mutta kunhan on päänsisäisesti kevät, homma toimii.








Terkut Helsingistä, luistinkateus on valtava, mutta siitä on oikesti hyötyä olla mukana ilmankin. Pystyn tekemään muistiinpanoja jatkuvalla syötöllä ja oikeasti kuuntelemaan valmentajia. Hyvä fiilis jee jee :) Derby jotenkin saa meikän aivot unohtamaan kaikki maailman murheet, sitä keskittyy vain ja ainoastaan siihen mitä on tekemässä. Jokaisella pitäisi olla tälläinen asia, oli se sitten neulominen, juoksu tai mitä tahansa. Aivolepomoodi.

Kommentit (25)

Sanna-Raipe

Vaikka terkut on Helsingistä, niin voisin syödä vaikka pääni sen puolesta, et maisemat on Tampereelta. o_o

2/25 | 

Daddy's Dineria veikkaisin. Pitäisi se joku kerta kokeilla, mutta jotenkin näytti ulkoa päin niin hirveän paljon "muovisemmalta" kuin American Diner, että en sitten mennyt viimeksi...

lurre
3/25 | 

katoin heti et awwwws, koskarin Daddy's dinerin Batman, mutta ilmeisesti Helsingissäkin sit on samanmoinen paikka =)

Abc
7/25 | 

Onko sun hiukset nyt värjätyt kauttaaltaan, vai onko sulla oma väri sulautuneena värjättyihin osuuksiin, vai kuinka?

Abc

Katsoinkin aiemmasta postauksesta sen piirtämäsi rajan, jossa näkyi oma hiustenvärisi osuus niin asia jo selvisi, mutta kiinnitin huomiota siihen miten nätti on tuo oma värisi. :) Itsekin olen lopettanut värjäilyt, vasta 2kk oltu värjäämättä, eli pitkä tie on kasvatuksessa!

8/25 | 

Koskarin Daddy's Dinerissa on hyvä ruoka ja loistava palvelu! Ja annokset on niin isoja että joka kerta on jäänyt jotain lautaselle, kun ei vaan pysty vetämään kaikkea. Pirtelöt on tosin multa vielä testaamatta.

Siis mitä O.o Miten ootte saanu siel tollasta palvelua ja tollasta ruokaa? Mä kävin niin palvelu oli kohtuullista, joskin haparoivaa ja sapuska niin huonoa, etten toiste mene. Ja meitä oli kaks, jotka oli aivan samaa mieltä. Otettiin kyl ihan perusburgerit ettei kokeiltu mitään uusia makuja joiden tottumiseen menis aikaa, ettei se nyt siitä ollu kii.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

tää palvelu oli vielä asia mistä miehen kanssa jälkikäteenkin erityisesti todettiin, että nyt on jenkkilän superaurinkoinen palvelutyyli selvästi rantautunut jenkkidineriin :D koska oli tosiaan poikkeuksellisen hyvää verrattuna suomalaiseen mörkönaamapalveluun mitä yleensä saa. Sapuska on toki makuasiajuttu, mutta me oltiin tyytyväisiä ja plussaa siitä että hampparin sämpylä oli sellainen erikoisempi, eikä perus. Pirtelön suhteen finskun American Diner tosin vie pisteet, se on siellä "täyteläisempi".

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Mun on ehkä pakko mennä käymään siel uudestaan. Otan jonkun muun ruuan ja annan paikalle vielä mahdollisuuden :) Ja nam, en ookkaan maistanu finskun dinerin pirtelöä eli kokeilulistalle sekin!

Grrita

Meille palvelu oli mahtavaa, mutta ruoka oli todellakin vähän kamalaa. Semmoset ankeet tikkuranskikset ja oma kanaleipäni vähän yksipuolisen makuinen, kaverillani eri kanaleipä ja ei sekään hyvää ollut.

Mutta ehkä pitää kokeilla uudestaan.

Taina

Mäkin jäin vähän huulipyöreänä lukemaan näitä kommentteja. Käytiin tammikuussa syömässä: ruoka ihan ok, tosin oma kanahampurilaiseni ui niin jossain kastikkeessa, että se alkoi puolessavälissä kyllästyttää. Tykkään enemmän American Dinerin ruoista, mutta kuten sanottua, makuasioita... Kakut maistuivat teolliselle (eli ehkä siis hyvinkin amerikkalaisille). Mutta se palvelu. Ihan mahdottoman huonoa, tylyä ja ennen kaikkea hidasta. Mutta hyvä jos ovat saaneet sitä petrattua, ehkä siis joskus voi mennä uudestaankin :).

Nanna
9/25 | 

Kyllä tuo Daddy's Diner on mahtava lisä Tampereen ruokapaikkoihin. Itse olen käynyt jo useamman kerran ja palvelu sekä ruoka on ollut erinomaista. Yhdellä kerralla oli miestarjoilija no niinkin innokas ja hyväntuulinen että lähdettiin ystävän kanssa hymy korvissa kotiin ruokailun jälkeen. Ja voisin muuten ottaa noi kaikki Batman taulut omaan kotiin eikä tuo patsaskaan olisi pahannäköinen olkkarin nurkassa. ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012