Muotiviikkojen päänäytös oli nimeltään Fantastic four, eikä suotta. Neljän suomalaisen huippusuunnittelijan toinen toistaan upeammat asut saivat katsojan haukkomaan henkeään. Taisin unohtaa hengittää välillä.

Vaikka Minna Parikka onkin ikisuosikkini, tällä kertaa lumouduin erityisesti IVANAhelsingin Copper Chain -mallistosta. Näyttävät ketjuprintit tuoreelta tuntuvassa värissä saivat minut kyseenalaistamaan suhteeni juhlavaan kupariin. Miksi sitä ei löydy vaatehuoneestani?

Näytöskuvat Fantastic Four, oman maun mukaan valikoituina:


14

14


13

13


12

12


11

11


10

10


9

9


8

8


IVANAhelsinki copper chain

IVANAhelsinki copper chain


6

6


5

5


4

4


3

3


2

2


1

1


a6

a6


a5

a5


a4

a4


a2

a2


a1

a1

Katri Niskasen töihin en ole vielä kovinkaan paljon perehtynyt, mutta näytöksen perusteella Muodin Huipulle voittaja vaatii ehdottomasti lisää huomiota. Täytyy korjata tilanne. Noin muuten tämä neljän suunnittelijan yhteisnäytös oli kuin minulle varta vasten räätälöity, blogin lukijat ovat saattaneet huomata pientä innostusta Vanhatapion mekkoihin ja Parikan kenkiin. Lisäksi yksi IVANAhelsigin Copper Chain -malliston mekko jäi siinä määrin kummittelemaan mieleen, että sitä täytyy ihan tosissaan harkita. Kupari, olisiko siinä uusi väripiriste garderobiini?

Kommentit (13)

2/13 | 

Hauskaa että muillakin on kuparikuumetta! :) olen yrittänyt katsella takkiini kuparinappeja ja olen yrittäny etsiä kiillotetun pronssin väristä kelloa. Toivottavasti kyseinen tauti leviää halpavalmistukseenkin...

3/13 | 

IVANAhelsinki ja Parikka on aina ollut mun suosikkeja, ah, ihanaa. Katri Niskaseen en ole kauheasti perehtynyt, koska olisin halunnut jonka muun voittavan sen Muodin huipulle -kilpailun. :D Ehkä nyt olisi jo aika päästä tästä yli ja alkaa tutustua Katrin vaatteisiin..

Emppu
4/13 | 

Nuo viidennessä kuvassa olevat, aivan ihanat Minna Parikan kengät. Mikä niiden mallin nimi on? Eikös sullakin ole sellaiset, muistelisin, että olen nähnyt sun päällä ne jonkun mekon kanssa? Kyse on siis noista, musta-nudenvärisistä nauhakorkkareista. Ne on niin ihanat, tahtoisin sellaset kovasti!

7/13 | 

Katri niskanen osuu ja uppoo muhun ihan täysillä. oon ihastellut neidon tuotoksia helsingin stokalla ja halunnut viedä kotiin niistä jokaisen :-D Upeita juhlamekkoja sekä täydellisiä,pienillä yksityiskohdilla varustettuja arkivaatteita.

voi kumpa budjettini joskus sallisi ostaa.

8/13 | 

Ihana tuo ylin muotikuva, erilaista pintaa ja kangastekstuuria oli käytetty todella taidokkaasti! Sileetä paidassa, pitsiä sukkiksissa ja pompulavillaa hameessa! Lopputulos on kuin graafinen taideteos! :D

Cecilia
10/13 | 

Kupari. Kyllä, siinä on Niinan väri, luulen että sopisi oikeasti:)
ja kahdeksannen kuvan mekon kuparisilla ketjuprinteillä voisin kuvitella hyvin sun päällesi... :D

Vipsu
11/13 | 

Hienoja kuvia! Olitpa hyvällä paikalla, olisin itsekin mieluusti ollut tuolla! Omat suosikkini Fantastic fourista ovat Minna Parikka ja Katri Niskanen, ehdottomasti. Mutta voi, kyllä nuo Vanhatapionkin luomukset minun garderobissani tulisivat enemmän kuin tarpeeseen...tai toiveeseen.
Käytätkö muuten useammin stay up-sukkiksia vai normimallia?

Ope Stadista
12/13 | 

Oli kyllä kaikin puolin hyvin järjestetty tapahtuma. Niskasen putiikkiin joutuu kyllä suuntaamaan piakkoin, edes haaveilemaan. Mutta noi Parikan kengät; sain lahjakortin kyseiseen liikkeeseen mutta eihän siellä ole mitään saatavilla! Jätin tilaukseen Little Lulut ja saan ne HELMIKUUSSA!! siis reippaat seitsemän kuukautta toimitusaika. Hip hei.

Niin ja järkyttikö sinua se yli-laiha-anorektinen-malli? Apua. Hänelle. Ja pian.

13/13 | 

Oioioi, IHANA toi viimeinen kuparimekko! Miten voi jokin tommonen vedota ihmiseen niin paljon, sehän on periaatteessa pelkkä lakana... :D Mutta silti, oioioi. ♥

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012