Tässä on se toinen asia mitä tilasin Kenzo x H&M -mallistosta, turkoosit tiikerikuvioiset villahousut. Silkkihame oli ihan vaan omaan tyyliini istuvaa humputtelua, mutta villapöksyille on ihan oikea tarve. Nyt kun tässä tulee seisottua laiturilla junaa odottelemassa neljänä päivänä viikossa, tekee välillä mieli käyttää jotain muutakin kuin mustia thermosukkiksia. 

Se mitä ensin hieman emmin, oli tuo tiikerikuosi. En omista yhtään tiikerikuosista vaatetta. Joskus nuorena minulla on todennäköisesti ollut jokin satunnainen (ja varmasti huikean tyylikäs eh...) tiikerikuosinen biletoppi, mutta olen aina ollut enemmän kallellaan pantterikuosiin ja siihenkin pieninä annoksina kerrallaan. 

Riski kannatti, sillä villahousujen sävy oli hillitty, eikä ei tarvitse yhdistää kirkkaanpinkkiin tyllimekkoon. Musta jättisuuri Filippa K:n villakangastakki ja neutraalit asusteet saavat näistä pöksyistä piristystä juuri sopivasti. 

Takki - Filippa K, villahousut - Kenzo x H&M, huivi - Stockmann - pipo - Myssyfarmi, gore-tex nilkkurit Pomar (kaksi viimeistä saatu blogin kautta).

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011