Tänään minut teki onnelliseksi Saku, joka hääri keittiössä elämäneliksiirini eli kahvin kimpussa. Vaikka näin tapahtuu joka päivä, en koskaan ala pitämään sitä itsestäänselvyytenä. Olen sydän sykkyrällä joka ikinen aamu, kun pörröpää tuo minulle jättikupin vaahdotettua kahvia sohvalle olohuoneeseen.Tämä järjestely on meidän oma juttu, joka vain on, ilman että sitä on mitenkään sovittu.


v31

v31

Toinen aamuni ilahduttaja on eräs karvahanuri, joka mouruaa kuppinsa vieressä heti, kun joku menee keittiöön. Arjen pieniä ihania asioita, jotka saavat hymyilemään. Kivat vampyyrihampaat katilla kuvassa :D mutta se tosiaan vinkkailee ihan ääneen, että olis ruoka-aika rakkaat palvelijani.


v21

v21

Muuta superkivaa tänään oli minulle Olivian toimituksesta käännetty kirje, jonka sisältä paljastui lukijan minulle tekemät muffinikorvikset (yllä). Tähän kohtaan ilme joka sanoo awwwwww <3 Varmasti jokainen bloggari on sitä mieltä, että itseltä löytyy ne parhaat lukijat, mutta minulla oikeasti ON ihanimmat lukijat. En tarvitse edes kommenttivalvontaa. Kiitos kun olette niin mahtavia!

Päivän viimeinen ilahduttaja on kirkkaanpinkki kynsilakka, jonka löysin viime kesän jäljiltä "jämämeikkipussistani". Pussista löytyy sellaisia kynsilakkavärejä, joita ei tee mieli talvella käyttää, ne nostetaan esille auringon kanssa samaan aikaan.


v12

v12

Kommentit (14)

Eerika
3/14 | 

Olet niin ihana! Kiitos tästä positiivisuus-palasta, kyllä se niin vaan on että toisten positiivisuus ja ilonaiheet tekee muutkin hyvälle tuulelle. Tai ainakin minut :)

*yli kolmekymppinen*
4/14 | 

Monta kertaa oon ajatellut että miksei Nelliinassa mikään töki kuten moni blogisti tuntuu tekevän (mikä varmasti on seurausta siitä kun ei tunne ihmistä) ja aina uudestaan tulen siihen lopputulokseen että Nelliinassa ei mikään töki koska Nelliina oikeasti ON ihana :)

Kiitos lempiblogista! Ja ihanista asukuvista. Ja hyvää mieltä huokuvasta blogista :)

93nanna
5/14 | 

tulinpas tästä postauksesta hyvälle tuulelle :) ja täytyy sanoa, että sun miehelläsi on upean väriset silmät!

Nuppu
6/14 | 

Ei sulla ois näin ihania lukijoita jos et ite olis noin ihana :) Kiitos kun oot huippu!

7/14 | 

Musta tuntuu että sulla on siitä syystä "kivoimmat lukijat" koska olet itsekkin koko ajan pysynyt kaikista "aidoimpana" bloggaajana tässä matkan varrella. :) Ja sä et ole myöskään koskaan ollut mitenkään "provoova" tai.. ärsyttävä, joten miksi kukaan edes laittaisi kakkaa kommenttia. :D

8/14 | 

Onpa tämä ihana postausidea! Liian harvoin sitä vain tulee miettineeksi niitä pieniä arjen ihanuuksia, jotka tekee päivistä huippuja! Tuli tosi hyvä mieli, ihana juttu!

Ja pakko yhtyä samaan! Millaiset silmät Sakulla on!!

10/14 | 

Aaaw Nöpöä. Se on paras. Ja tietenkin sillä on tuollaiset hampaat, koska jokaisen karvaisen kissan sisällä asuu pienen hiirensyöjä.

Kukkis
11/14 | 

Nämä ovat aivan ihania postauksia. Tulee hymy huulille tänne ruudun toisellekin puolelle. Jokaisella on elämässään pieniä, hyviä asioita, ja välillä niiden ääreen olisi hyvä pysähtyä <3

Sarppa
12/14 | 

Haha, tämä postaus selvästi jäi jumittamaan alitajuntaani, sillä näin viime yönä unta, jossa suunnittelin piirtäväni ja lähettäväni sinulle kuvan Nöpöstä kiitokseksi siitä, että oot niin ihana. :D

13/14 | 

Oih, saisinpa mäkin joka päivä kaffet tarjoiltuna. Meillä menee niin että se joka herää ekana hoitaa kaffet, ei se sinänsä haittaa. 40% varmuudella mä saan kahvit tarjoiltuna, riittää mulle ^^

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011