Erään päivän nasua taas tuloillaan H&M:n timanttikuvioisen scuba-hameen muodossa. Joku teistä kommentoi hetki sitten että oli jättänyt tämän hameen ostamatta kun oli epäillyt ettei sitä voi yhdistää järkevästi mihinkään. Minusta tämä on oikeastaan todella helppo yhdisteltävä, koska kuvio on niin sekava että se on sitten ihan sama melkein mihin sen yhdistää, ei se siitä virtaviivaisemmaksi juuri muutu :D kaikki käy, kun on tarpeeksi härdelliä kuosissa.
Myssyfarmin myssy saatu blogin kautta. Tupsupipoissa on sitä jotain. Niiden kanssa ei ehkä ole klassisesti tyylikkäin daami, mutta ne ovat symppiksiä.


Myssyistä vauvoihin, tosi looginen aiheen vaihto eiks vaan. Käytiin tässä katsomassa ystäväni Maijan uutta tulokasta ja voi apua miten pieni (ja suloinen) viiden päivän ikäinen tyttö oli! En jotenkin saa aivojani tajuamaan että Anni oli vasta puoli vuotta sitten samanlainen, ja vieläpä lähes kiloa kevyempi joka tekee tuossa painoluokassa melkoisesti! Meidän likka oli nyt ihan jättisuuri verrattuna vastasyntyneeseen istuessaan siinä vieressä jämäkästi Sakun polvella kun miniMaija tuhisi sylissäni. En voi lopettaa hämmästelyä miten nopeasti lapset kasvavat... kuusi kuukautta aikuisen elämässä ei ole mitään, mutta vauvalla se on valovuosi. Reilun kolmen kuukauden kuluttua kaksi läheistä ystävääni saavat molemmat vauvan, että sitten pääsen taas järkyttymään miten paljon Anni on kasvanut :D Meillä on kaveripiirissä melkoinen babyboomi meneillään, joten ei ainakaan puutu leikkiseuraa jatkossa.

Kommentit (9)

J
1/9 | 

Onnea Maijalle tytöstä! <3

Sama vauvabuumi omassa kaveriporukassa menossa, itseni lisäksi neljä muutakin raskaana eli kohta sitä yhdessä sitten ihmetellään kuinka nopeesti ne kasvaakaan ja miten elämä kuljettaa ihan uuteen suuntaan :) <3 ihanaa.

Jenny
4/9 | 

Ihana kuulla, että ystäväsi saavat perheenlisäystä kanssasi samoihin aikoihin. Vertaistuki tuossa elämäntilanteessa ja pikkulapsiaikana on kullanarvoista. Parhaimmillaan vanhatkin ystävyyssuhteet saavat aivan uusia ulottuvuuksia ja vahvistuvat entisestään samanlaisten uusien elämäntilanteiden myötä.
Toivotaan tulevaisuuden tuovan tullessaan mahtavia ystävyyssuhteita myös teidän pienillenne.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

On ollut kyllä todella paljon iloa ja myös hyötyä siitä että kaverini joka asuu täällä meidän lähellä sai 3kk aikaisemmin oman tyttönsä, eli minulla on ollut koko ajan mahdollisuus seurata mitä ns. seuraavaksi tapahtuu :D Annilla on nyt kohta sitten parin kuukauden ikäerolla jo 4 pientä ystävää ihan lähipiirissäni, eli se myös mahdollistaa kaikki lomareissut sun muut suht näppärästi yhdessä ystävien kanssa :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Anni
5/9 | 

Mä olin aika tarkalleen puolitoistavuotias mun veljen syntyessä ja äiti aina muistelee miten yhtäkkiä näytin ihan hurjan isolta. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012