Jos ette sattuneet huomaamaan Ylellä esitettyä dokkaria Tinkimättömät tyylitaiturit, suosittelen vilkaisemaan sen Areenan kautta. Dokkarissa tutustutaan kuuteen noin 80-vuotiaaseen naiseen, jotka rakastavat tyyliä yhä edelleen ja pukeutuvat sen mukaisesti. Mukana on edullisista kirppislöydöistä innostuvia siinä missä designerfanejakin.


Ikääntyessä naisen odotetaan siirtyvän syrjään, muuttuvan näkymättömäksi ja beigeksi. "Kaihda beigeä, se voi tappaa sinut". 73-vuotiaalla Suella on sama motto kuin minulla :D Sitten tietysti jos beige on lempivärisi, ui siinä, pukeudu joka päivä beigeen ja rakasta jokaista beigeä minuuttia.

"En piittaa pirujakaan mitä minusta ajatellaan, pukeudun itseäni varten." Jos 80-vuotias nainen sanoo näin, se on helppo uskoa. En usko että noin monta vuosikymmentä nähneenä enää tosiaankaan kiinnostaa muiden mielipiteet. Oikeastaan ihmettelen miksi 15-vuotiastakaan pitäisi sen erityisemmin kiinnostaa. Pukeutukaa kuten haluatte ja sillä selvä.

Dokkari löytyy Yle Areenalta täältä KLIK ja on näkyvillä vielä 27 päivää. Tyyliseikat ovat oikeastaan aika sivujuonne kyseisessä dokkarissa, ihastusta herättää eniten näiden naisten elämänilo, itsevarmuus ja älykkyys. Toivottavasti saan itse pidettyä vuosien kuluessa saman palon päällä enkä näivety näkymättömäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

anuu

Moikka Niina!

Haluan vaan kiittää sua tästä ihanasta blogista. Aloin seuraamaan tätä hieman ennen kuin menitte Sakun kanssa naimisiin. Luen blogiasi päivittäin (jos en ole mökillä metsän keskellä :D), joskus enemmän ajatuksella ja joskus vähemmän. Kirjoitustyylisi on ihanan rentoa ja todella mukavaa luettavaa, tyylisi on uniikki ja kaunis ja osaat nauttia elämän pienistäkin asioista. Meillä on muutama vuosi ikäeroa, mutta toivon että olisin omassa elämässäni samanlainen kuin sinä - menet oman tyylisi mukaan ja teet elämästäsi niin sinunnäköisen. Sen lisäksi että Nöpö on maailman söpöin kissa, tämä blogi on vuosi toisensa jälkeen minulle maailman paras :) Kaikkea hyvää teille ja blogillesi jatkossakin!

Shrek

No oli sekin aika pähee. Tykkäsin sen silmälaseista tosi paljon. Mutta tiukka polkkatukka ja DM:t -mummo oli niin upea. Semmoinen mäkin haluan olla sitten aikanaan :)

Tällä viikolla on Teemalla muotiviikko, paljon aiheeseen liittyviä ohjelmia. Olen tallentanut ohjelmia pitkin viikkoa, vielä kun ne ehtisi joskus katsomaan. =)

Loistavaa!

Ja niin, oma silmä on mieltynyt hillittyihin väreihin, mutta elämänasenne tässä on loistava opetus! Fanitan 87-vuotiasta, joka toteaa "hitot muista, minä ostan Pradat". Toivottavasti ei tarvitse elää yhtä pitkälle ollakseen yhtä rohkea!

Elli

En päässyt näin ulkosuomalaisena Areenaan katsomaan mutta onneksi löytyi streamattavana myös brittliäisen TV-kanavan sivuilta. Tyyli oli toki jokaisella naisella _aivan ihana_ mutta enemmän ihailin heidän elämänasennettaan. Hitot siitä mitä muut ajattelevat! Toivottavasti suurin osa ihmisistä hoksaa tuon jo ennen vanhuutta. Inspiroiva, ihana dokumentti. Inspiroiva on myös tämän uutisen rouva:

http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/mummo-puussa/1812564

Lukaisehan. :)

Ja kiitos ihanasta blogista, Niina. Tuolla joku kommentoi että on seurannut blogiasi siitä asti kun menitte naimisiin. Minun taipaleeni "sinun kanssasi" taitaa olla jopa tuotakin hieman pidempi - nyt tosin vasta ensikertaa kommentoin. Kiitos ihanasta blogista ja elämänilostasi. Luen jatkossakin ja koitan jopa kommentoida. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013