Vinkkinä muille Barbie-faneille, tänään Teemalla luvassa lelunostalgiaa klo 20! Tiny Shoulders: Barbie 60 vuotta -dokumentti vuodelta 2018 sukeltaa maailman kuuluisimman nuken tarinaan. Huikeaa, että Barbie täytti tänä keväänä 60 vuotta. Vuosikymmenet ovat tietysti muuttaneet lelua radikaalisti ja epärealistinen vartalo on saanut osakseen paljon kritiikkiä, mutta yhtä kaikki Barbie pitää pintansa ja on tuotannossa edelleen. 

Jos pitäisi nimetä yksi merkityksellinen lelu lapsuudestani, niin sehän olisi tietysti Barbie. Ennen kuin pääsin itse laittamaan korkkarit jalkaan, stailasin niitä nukeille :)

Dokkari löytyy Areenasta jo nyt, jos haluaa ottaa varaslähdön.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat