Nyt sitä väriä ja vähän sassiin. Etsin tänään rekiltäni kirkkaimman tipumekon mitä löysin, ja johan lähti. Vappufiilikset keskellä talvea, check!
d2helmi14

d2helmi14

Ja koska parempi överit kuin vajarit, jättimäinen Kirsi Nisosen (Cailap, saatu) rusetti päähän. Nyt sain vihdoin korjattua kyseisen hiuspannan, joka koki taannoin kovan kohtalon riuhtaistessani jumiin jääneen laatikon väkisin auki. Luulin että välissä oli joku epämääräinen paperikasa, mutta sinne olikin eksynyt poloinen rusettipanta ja se ei selvinnyt koettelemuksesta ilman sotavammoja. Mutta onneksi on kuumaliima, purin pannan kokonaan auki, kasasin rusetin uudelleen ja tadah, uudenveroinen.

Huomenna voisi olla kirkkaanpinkin vuoro.

Kommentit (8)

marju
2/8 | 

Hämärä sana tuo purin, ensimmäinen mielikuva oli puremista. haha

Huippu panta ja hyvää talvea btw!

Mia
4/8 | 

Tämä on ihana mekko, multa löytyy sama <3. Tosin oon pitänyt vain kesällä, mutta tämän innoittamana saatanpa kaivaa heti huomenna esille ;)

Pauliina
5/8 | 

Minulla on ollut pitkähkö (muutaman kuukauden?) tauko blogisi lukemisesta ja nyt kun tänne päädyin raskaushuuruissani, niin saan huomata sinun(kin) olevan raskaana (ja hieman pidemmällä kuin minä). Huippua! Masentelin juuri kaikkea mahdollista, mutta nyt taas toivo täytti mielen!

meri
6/8 | 

Kaappini pohjalla on sama mekko, joka on jäänyt käyttämättä, kun en sovittanut sitä kaupassa (vihaan sovittamista) :( Mekko ei imartele vartaloani pätkän vertaa, se kiristi niin rintojen kohdalta kuin lantiolta. Tuntui kuin koko 36 olisikin ollut kokoa 32. En osta enää joustamattomasta materiaalista valmistettuja vaatteita ilman sovittamista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla